2777
2789
عنوان

فقط کسایی که معاینه پزشکی فرهنگیان بعد از قبولی تو مصاحبه رفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 43 پست
خب اول درمانگاه فرهنگیان معرفیم کردند.بعد دکتر اونجا قد ووزن و معاینه عمومی انجام داد.همونجا نوار قل ...

پس اونجایی که میری پیش روانپزشک و دکتر پوست چی 

من مذهبی نیستم حالا انقدر نپرسید توام مذهبی‌ای؟ نه، ولی خب مگه مذهبیا چشونه؟؟!
اخه میگن دکتر پوست چک می‌کنه تو مصاحبه تخصصی که پزشکم معاینه می‌کنه یکی از پسرای فامیلمون رفته بود ت ...

دکتر پوست والا من نشنیدم نبوده شاید الانه جدید اومده ولی میگم مورد بود که طرف چاق بود یا لاغر فقط کلامی گفتند کسیو بخاطرش رد نکردند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

پس اونجایی که میری پیش روانپزشک و دکتر پوست چی

روانپزشک و دکتر پوست ما نداشتیم

همش همینا بود بیشتر سلامت عمومی مدنظر بود.

یه معاینه چشم هم داشتیم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
2802
دکتر پوست والا من نشنیدم نبوده شاید الانه جدید اومده ولی میگم مورد بود که طرف چاق بود یا لاغر فقط کل ...

از این تازه واردای دانشگاهتون یه لطفی میکنی برام بپرسی چک کردن یا نه؟ خیلی استرسشو دارم.. شغل مورد علاقمه میترسم رد بشم.. 

روانپزشک و دکتر پوست ما نداشتیمهمش همینا بود بیشتر سلامت عمومی مدنظر بود.یه معاینه چشم هم داشتیم

عع/:

چه سالی بودی ؟ اخه من رو ساق دستم جای خودزنی دارم 💔 میترسم قبولم نکنن میگن پوستو چک میکنن

مهم‌نیست

فقط میری یه پزشک تاییدت کنه، اونجا ریلکس باش و ساق بنداز دستت

اخه میگن دکتر پوست چک می‌کنه تو مصاحبه تخصصی که پزشکم معاینه می‌کنه یکی از پسرای فامیلمون رفته بود ت ...

برو پیش ی تتو کار بگو با رنگ اسکین ک هم ر‌نگ‌پوست هست محوش ‌کنه ولی خیلی سطحی بعد موقع مصاحبه لباس استین بلند بپوش زیر مانتوت شاید اصلا نخان برا پسرا رو بخاطر خالکوبی نگاه میکنن

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
از این تازه واردای دانشگاهتون یه لطفی میکنی برام بپرسی چک کردن یا نه؟ خیلی استرسشو دارم.. شغل مورد ع ...

همینو از بچه های ورودی جدیدمونم پرسیدند نداشتند ولی محض اطمینان چشم بازم میپرسم دقیق تر بهتون میگم.

نگران نباشید خیره چیزی نیست

مهم‌نیستفقط میری یه پزشک تاییدت کنه، اونجا ریلکس باش و ساق بنداز دستت

خب میگه ساقو درار 😑

عع/:

اصلأ این چیزای ریز نیستا

همون موارد عمومیه

خیلی به حرف اطرافیان و شایعات توجه نکنید 

یاخود خدا منم رو مچ دستم جای تیغ دارم سابقه خودکشی💔خدا لعنتتم کنه

دقیقا💔

2801