2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
زیباست و خدا رو شاکرم که دستانی به این زیبایی برایت افریدهانگشتان کشیدهدستانی سفیدسعی کن حس خوبی به ...

خیلی حرفتون قشنگ بود:) قانون فرکانس ها 

قراره روی خودم تغییراتی تو این زمینه ایجاد کنم ان شالله ک بتونم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
اسی خودت ماشاالله چهره ی با نمک و مهربونی داری اسم کاربریتم قشنگه حس مثبتی داره :)

:) کاش درونمم مثع بیرونم بود 

فاصله تغییر مودم و میشه از فاصله این تاپیک و تاپیک قبلیم ببینید:) 

اسی نمیدونم چرا ولی خیلی مهربون بنظر میایی

برای بقیه شاید مهربون باشم خودمو کنترل میکنم  همیشه

برای خودم اضن نمیدونم کنترل چیه

بر خانوادمم تا حدی کنترل میکنم 

عالیه مارک لاک و شماره ش رو اگه میدونی بگو

فردا صب ان شالله 

فک کنم گلدن رز باشه بازم براتون نگا میکتن خبر میدم

:) کاش درونمم مثع بیرونم بود فاصله تغییر مودم و میشه از فاصله این تاپیک و تاپیک قبلیم ببینید:)

طبیعیه منم همین طوریم 😂

هیچ حس بدی موندگار نیس حس خوب هم حتی موندگار نیس زندگی پره از اتفاقات خوب و بد و پره از شادی و غم و این چرخه هی تکرار میشه و چیزی که ما رو در نهایت میتونه نجات بده تلاش و امید به خدا و امید به آیندس :)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اخلاق؟ از کجا اخلاقمو فهمیدین😂

منو یادت میره ها⚘ تو تاپیکت بود همرو دلداری میدادی با صبر و مهربونی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
طبیعیه منم همین طوریم 😂 هیچ حس بدی موندگار نیس حس خوب هم حتی موندگار نیس زندگی پره از اتفاقات خوب و ...

🥴🥴هیییی ان شالله ک زودتر خوب بشم کامل برام دعا کنید

🥴🥴هیییی ان شالله ک زودتر خوب بشم کامل برام دعا کنید

حتما عزیزم توام برا من دعا کن با دل مهربونت

منم خیلی سردرگمم دعا کن هدفمو پیدا کنم :)❤️🥰

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
منو یادت میره ها⚘ تو تاپیکت بود همرو دلداری میدادی با صبر و مهربونی

گاهی آدما ب یکی نیاز دارن دردشونو بگن و غمی ازین نذاشته باشن ک دردشون بعدا تو سرشون بخورع یا منت کذاشته بشه ب سرشون 

شاید من همون آدمم ک اگ پیشم کسی درد و دل کنه یادم میره زود و راضیم ازبن مورد تا اون طرف ذره ای احساس خطر نکنه از سمتم🤍 گاهی وظیفه خودم میدونم حال بقیه رو خوب کنم بدون توجه ب اینک او این الان این مشکلو داره ببینم زندگیش چی میشه سرک بکشم و این حرفا 

چرا فقط یادمه یکی از دوستان دبستانم زیاد اذیت شد بعد چندین سال دیدمش و گفتم الان حال و اوضاعت خوبه گفت مگ خراب بوده بی نهایت خوشحال شدم ک یادش رفته گذشتشو

2801