آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5301 عنوان ای بیخبر 52 بازدید | 4 پست ای بیخبر از حال بیمارم:) رفتی و خودرا ب ک بسپارم باور نکردی حرف قلبم را آرام جانم دوستت دارم:) حتی خداهم با خودش میگ چقدر تو دلش غم نشسته ک اینو گفته بندم:) هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:) 1403/04/31 | 03:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5301 اخ🥲 چرا گریه هام بند نمیاد؟ چرا تموم نمیشه این شبای مسخره هروز بیشتر از روز قبل این اهنگو میفهمم هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
pariisa80 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 5884 چرا گریه هام بند نمیاد؟ چرا تموم نمیشه این شبای مسخره هروز بیشتر از روز قبل این اهنگو میفهمم دورت بگردم برچی گریع میکنی منم دارم گریع میکنم بخاطر زندگی بدی ک دارم بخاطر عشقم
آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5301 دورت بگردم برچی گریع میکنی منم دارم گریع میکنم بخاطر زندگی بدی ک دارم بخاطر عشقم بر این حالی ک برام درست شدهبر اینک شدم مثه روانیابر اینک هیچکس دیگ حاضر نیست ذره ای با من باشه از مادر پدرم تا غریبه هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)