2777
2789
عنوان

همسرم بهم پول نمیده

631 بازدید | 53 پست

من قبلا شاغل بودم اصلا عادت نداشتم از همسرم پول بگیرم اونم فقط چیز خاص و گرونی میخاستم برام میخرید ولی چیزای کوچیک و ارزون بدون این ک ازش بخام خودم میخریدم برای خودم الان چندماهه دیگه سرکار نمیرم قصدم ندارم برام الان همسرم خودش دوتا شغل داره بچه نداریم وضعیتمون معمولیه دستمون ب دهنمون میرسه 

هرچیزی اراده کنم فردا واسم میخره میاره حالا لیاس باشه خوراکی باشه غذا باشه هرچی اصلا بدون چون و‌چرا برام میخره من خودم اصلا بیرون نمیرم تنها شاید ماهی یبار کار اداری چیزی باشه میرم الان فقط کارت یارانه ب مبلغ ششصد هزارتومن دست منه ک با اون شارژ و اینترنت میخرم، من دلم میخاد تو کارت خودم پول باشه مثلا یبار خاهرم ازم پول قرض خاست من نداشتم ک بزنم براش بهش میگم بهم‌پول بده میگه مگه من برات کم میذارم؟ بعد چون خودم شاغل بودم سالهامستقل لودم خیلی سخته برام هی بگم پول بده پول بده کلا دوسه بار بهش تونسم بگم اونم در‌جواب میگع پول میخای چیکار بگو خودم برات میخرم دیگه منم میگم فقط پول تو حسابم باشه ی ارامش فکری دارم من ولی خودشو ب نشنیدن میزنه انگار 

دیشب بحث پول شد امروز خیابون کار داشتم گفتم پول ندارم کارتتو بذار گفت نقدی دارم دقیق بگو چقد لازمه واست بذارم گفتم من نمیدونم چقد لازمه کارت بذار ک محدودیت نداشته باشه بعد برداشت هرچی نقدی پونصد ششصد این طورا بود گذاشت جلوم گفت خب اینو بردار دیگه کار اداری ازین بیشتر خرج نمیشه منم میدونم کافی بود حتا زیادم بود ولی خیلی حالم بد میشه بخاطر پول بحث کنم هی تکرار کنم دلم میخاد خودش ماه ب ماه حقوق میگیره ی مبلغ مشخصی بزنه کارتم‌پول داشته باشم در صورتی ک اصلا خرجی ندارما ولی فکرم آسودست اونجوری هیچوقت تاالان حسابم خالی نبوده فکرم بهم میریزه 

هیچی دیگه دیشب دیدم اینجوری کرد قهر‌کردم دیگه باهاش حرف نزدم صبح پاشدم دیدم هم پولارو گذاشته هم کارت حقوقشو منم برنداشتم اصلا 

خیلی غرورم میشکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

خوبه باز هرچی میخای برات میخره 

حداقل کارت یارانه هم دستته

من ک هرچی میخام نمیخره کارتشم که میده واسه بچه ها یچی میخرم پیامش میره همونوقت زنگ میزنه که چی گرفتم😔

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
شوهرت حسابگره.

این اخلاقشو دوس دارم خیلی دقیقه رو قسطاش حساسه سروقت بریزه چکاش پاس بشه هیچوقت تاالان نشده ی قسط دیر بریزه رو‌حساب کتاب حساسه مخصوصا امسال خونه خریدیم خیلی یهویی و بدون تصمیم قبلی بود تمام دار و ندارمون رفت از نظر پس اندازی صفر سدیم

بهت کاملا حق میدم،واقعا اینکه آدم بگه پول بده حس بدیه....

من بعد از ازدواجمون شوهرم حرف زدم اونم میگفت هرچی بخوای میخرم برات گفتم اصلا اینکه پول تو حساب خودم باشه یه حس بهتری دارم،،دیگه اونم هرماه یه مبلغ میریزه به حسابم

شما بری سر کار بهتره برای روحیت اما اگه میخوای پول بگیری باید غرورت رو بذاری کنار تا بتونی اون حس ...

دیگه توانایی کار کردن ندارم ده سال کار کردم خیلی بدخلق شده بودم اواخر روحی خسته میشم

یه بار برای همیشه باهاش اتمام حجت کن

یه مبلغی رو واسه خرج خودت ماهیانه بهت بده

منم همین کارو کردم

با این که شاغلم ولی برجی ۱۵ تومن خرجمو از شوهرم میگیرم

دوست داشته باشم خرج میکنم نداشته باشم پس انداز 

کارتش و بردار واسه خودت کارت به کارت کن اون پول نقد هم ببر بانک واریز کن به کارتت سر این چیزا قهر نکن از الان شروع کن تا عادت کنه برات کارت بزنه منم عین توام باااید تو حسابم پول داشته باشم کارتم خالی باشه سگ میشم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
کاش کارتو ول نمیکردی پول خودت یه چیز دیگه ست

نمیدونم هرکدوم ی خوبی داره شاغل بودم دستم باز بود الانم بیکارم تلاش همسرم ده برابر شده برای زندگی دیگه پشتش ب من گرم نیست

حالا مال ما چی نه می‌خره نه پول میده ادعا میکنه کم نذاشته 

چون مستقل بودی اینطوری

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
خوبه باز هرچی میخای برات میخره حداقل کارت یارانه هم دستتهمن ک هرچی میخام نمیخره کارتشم که میده واسه ...

الهی بگردم عزیزم درکت میکنم چقد سخته😔خدا اون روزو نیاره محتاج شیم...

باید از اول یادش میدادی که اینکارو کنه واست اما جدای از اون همون کارت یارانه که دست خودته رو هم خیلیا دستشون نمی‌ده همسرشون باز به نظرم خیلی خوبه که کارت یارانه رو میده دست خودت کلا اما اگه از اول بهش یاد میدادی حتی با وجود اینکه خودت هم شاغل بودی هم خودت هم همسرت راحت تر میتونستید کنار بیاید با این موضوع اما در کل مشخصه که همسرت دوستت داره و به حرفات توجه می‌کنه و هر حرفی که میزنی مهمه براش و آرامشت هم مهمهه براش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2801