2777
2789

چند شب پیش خونه خواهر شوهرام دوشب پشت سر هم دعوت بودیم. من باخانواده شوهرم و خواهرهاش راحتم و خوبیم و کلا مشکلی نداریم. دو تا جاری دارم باهاشون صمیمی نیستم در حد سلام خداحافظ. بعد اینا استان دیگه زندگی میکنن بعداز چند ماه امدن بامن فقط سلام کرد اصلا صحبتی چیزی نبود کلا من خودم ادم درونگرایی هستم وزیاد باهاش ارتباط ندارم اونم هیچی کلا.. کلا حس کردم خیلی غریب هستم. البته اون جاریم دختر دایی همسرم میشن.بعد اخر سر که خواستیم بیایم دختر خواهر شوهرم خوراکی تعارف کرد به اون زنداییش ولی بمن اصلا و بهم برخورد انتظار داشتم فرق نذارن. ولی هیچی... شده برای شمام پیش بیاد تو جمع اینطور رفتار بشه باهاتون؟ یا من حساس شدم؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.