2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم توضیح بدی موضوع فیلمو

ژانرش انتقامیه حالت رمانای ایرانی رو داره

همایون پسری بود اونو ارغوان همو عاشقانه دوس داشتن نامزد بودن همایون تو ی شرکتی کار میکرد ک رییس اونجا خیلی بهش پر و بال داده بود و تو دو سه سال به اون سمت قابل توجه ای داد 

این همایون ی دوستی داش ب نام سامان ک اونم ارغوانو دوس داشت تا اینکه میرسه ی شب قبل عروسی ارغوان و همایون که این همایون میره به سامان و ی دوست دیگش ک اونام تو همون شرکتی ک همایون توش کار میکرده کتر میکردن میگه ک از صاحب شرکت مدرک داره ک کلاهبرداری کرده و سامان بهش میگه تو چن شب دیگه عروسیته و فعلا این مدارک و بده من چون اگه الان این مدارکو رو کنی برات دردسر میشه و این سامانم که ارغوان و دوس داشت باصاحب شرکت همدست میشه و  همه مدارکو بر علیه همایون نشون میده و شب عروسیش اونو میندازه زندان

و  از اینجاس ک انتقام بزرگ شروع میشه

میدونم خیلی توضیح دادم اگه خوندی بگو پاک کنم ک اسپویل نشه😁

روزی میرسه که لبخند میزنی و میگی این بیشتر از چیزیه که براش دعا کرده بودم.