2777
2789
پریود شدم عزیزم

عیب ندارد ایشالله ماه بعد . من اینقدر بیبی چک گذاشتم منفی شد آخرش گفتم خدایا هر چی به صلاحمه یه بار زیر دلم درد میکرد پریود نشدم گفتم آویشن دم کنم ولی قبلش گفتم نکنه حامله م؟ بیبی چک گذاشتم مثبت شد🥹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عیب ندارد ایشالله ماه بعد . من اینقدر بیبی چک گذاشتم منفی شد آخرش گفتم خدایا هر چی به صلاحمه یه بار ...

من ازین شانس ها ندارم یهو سوپرایز بشم ...همش باید بخوره تو ذوقم عادت کردم بهش ...

من ازین شانس ها ندارم یهو سوپرایز بشم ...همش باید بخوره تو ذوقم عادت کردم بهش ...

نه عزیزم خدا بهترین ها رو برات رقم زده منتظر هدیه خدا باش. من سه سال منتظر موندم سومین سال ازدواج یه سقط و یه بارداری سالم داشتم سال چهارم پسرمو بغل گرفتن پارسال هم دخترم بدنیا اومد😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نه عزیزم خدا بهترین ها رو برات رقم زده منتظر هدیه خدا باش. من سه سال منتظر موندم سومین سال ازدواج یه ...

خداروشکر بهش رسیدی ....من فعلا سیستمم کلا بهم ریخته،هر وقت تست گذاشتم دقیقا فرداش پریود شدم واقعا دیگه از همه چی بریدم

خداروشکر بهش رسیدی ....من فعلا سیستمم کلا بهم ریخته،هر وقت تست گذاشتم دقیقا فرداش پریود شدم واقعا دی ...

اگه توی اقدام نظم پریودت به هم ریخت نشونه خوبیه چون بدنت داره آماده میشه برای بارداری

نه عزیزم پریود من از اینها بدر هس ، دارو دارم میگیرم کرور کرور

امیدت به خدا باشه هر روز سوره مریم رو به نیت بچه دار شدن بخون

خوندم جواب نگرفتم 🥲

نیت کن چهل روز بخون

نیت کردم انقاقا ده روز بعدش موعد بیبی بود دیگه دیدم منفی شذ و پری شدم ،منم دیگ نخوندم

دوباره نیت کن چهل روز متوالی بخون