2777
2789

پسره مهندس شرکت نفت بود که کم کم ۶۰تامیگرف

خانوادشم خوب بود ولی پسره مستاجر بودش

رفتیم خون ازمایش بعدش خرید نامزدی

برای خرید طلا من یه انگشتر۶گرمی میخاستم دیدم پسره ایرادمیگرف از سلیقه ام اون یه انگشتر۲گرمی میخاست 

منم که فهمیده بودم ادم خسیس هس

خانوادش مادر و پدرشم دخالت میکردن که این خوبه و اون خوبه

من گوش نمیدادم

تااینکه یه انگشتر ۳گرمی میخاستم بردار که پسره یه ۲گرمی نشونم میداد و دوست داش اونو بخرم

منم گفدم اشکال نداره

این ازاین همه دخالت و خساست 

اومدیم خونه پشیمون شدم

ولی فعلا بهشون نگفدیم چون پسره رف سرکارش 

و انقدددکارشو دوس داره که نمیتونه یک روز مرخصی بگیره فقد پتجشنبه و جمها. میاد

الان واقعا ناراحتم که شانشم چرااینجوره یک درصد فکر نمیکردم دراین حد خسیس باشن

پسره میگع این همه کارا برای توعه

جوابشو ندادم چوت بجز چادر و حلقه چیزی نخریدیم

بایدبشود ومیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر وقتی رفتم برا پیش حلقه دوتایی رفتیم گف هرچی دوست دار بردار با اینک اون موقع دست و بالش خالی بود برا حلقه هم ک رفتیم مامانش هر پخی هست اصلا نگف اینو بردار دخالت نکردگف هرچی خودت دوس داری

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

نمی‌دونم. فقط با خسیس ازدواج نکن که بدبخت میشی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

ببخشیدددد میدونم ب تاپیکت ربطی نداره

اما من چون این رسومات رو یاد ندارم میشه بگی!!!

الان پسر بخواد بیاد خاستگاری باید گل و شیرینی بیاره فقط؟

بعد اگ خانواده دختر اوکی دادن چیا باید پسره بخره چیا دختر میشه بگی

لطفا اگر امضام 

یه آدم خسیس داریم یدونه صرفه جوحالا کدومشه واقعا خدا میدونه

خسیس بود چون قران و لباس هم نخریدیم به رسم مااحترام نزاشتن..بعدشم برای طلا که الان پایین نیازی به صرفه جویی نیست

بایدبشود ومیشود
من خودم جنوبیم اما اکثرا جنوبی ها خسیسن و به خصوص شرکتی ها

کجایی جنونی.اتفاقا منم جنوبی هستم منطقه ما هم تمام شرکتی هستن و خودم کلا خانواده ام شرکتی هستن.اصلا هم اینجوری نیست اتفاقا خیلی هم دست دلباز هستیم.خسیس بودن ربطی به شرکتی بودن ندارد به ذات آدم مربوط میشه