2777
2789
عنوان

کیا همسرشون کار خونه میکنه

143 بازدید | 18 پست

بچه ها بگین حق با منه یا زیادی حساس شدم...شوهرم هیچ کمکی تو خونه نمیکنه...حتی اب رو خودم باید بدم دستش..قبل از حمام با خودش حوله نمیبره..خدا نکنه یکبار کمک کنه سفره پهن کنه یا جمع کنه یا جارو کنه..اگه یه بشقاب یکسال بمونه هم نمیشوره..ففط غر میزنه چرا اینجا کثیفه چرا گلا رو اب نمیدی چرا...بابا من مصاحبه مهم دارم کمک که نمیده همشم غرمیزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

تنها نیستی 

همسر منم همینه

تنها کاری که می کنه 

میر دسشویی خودشو میشوره میاد  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تنها نیستی همسر منم همینهتنها کاری که می کنه میر دسشویی خودشو میشوره میاد

قشنگ میشوره یا نه 😅 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ

من خونه دارم شوهرم خیلی خیلی کمک میده

من تقریبا فقط غذا درس میکنم..سفره پهن میکنه جم میکنه ظرف میشوره و..

ولی عیباشو بدونی فرار میکنی...

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

شوهر منم اینجوریه 

یکم پیش هم بحث کردم باهاش 

اما بی فایدست درست بشو نیست من یع ادم خیلی حساس و وسواسیم ولی همسرم تو یه خانواده ای بزرگ شده که زیاد تمیزی براش مهم نیست بخدا دود از سرم بلند میشه خونمون ۲۰۰ متره منه بدبخت باید تنهایی همه جا رو تمیز کنم خودش اصلا کمکی به حالم نمیکنه هیچ انتظارم داره هرکاری خواست بکنم هرجا خواست باهاش برم 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

شوهر منم کمک میکنه خداییش کاراشم خودش انجام میده 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

من عقدم شوهرم وقتایی که میرم خونشون چند روز هستم همه کاری می‌کنه واقعا از من بهتر تمیزکاری می‌کنه از شستن ظرف بگیر تا جارو و تمیزکاری تراس و سرویس و...

ولی نمی‌دونم ازدواج کردیم هم اینطور بمونه یا نه🙁

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🥹❤️