2777
2789
عنوان

دلیل برای هنرستان رفتن بگووو

273 بازدید | 27 پست

من فقط می‌خوام ۳ سال زندگیم کوفتم نشه 

به خود گرافیک هم علاقه دارم.

ولی رشته های انسانی بهتره

کلا هم به کتابهای اقتصاد منطق فلسفه علاقه دارم 

بقیه نه 

ولی میرم انسانی ثبت نام میکنم.

اصلا خودم نمی‌دونم دارم چیکار میکنم 

خانوادم مشکلی ندارن ولی به خودم میگم میرم انسانی پشیمون شدم سریع تغییر رشته میدم...

شما چند تا دلیل بهم بگید برای انتخاب هنرستان

و آینده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریاضی خوندم با علاقه خودم

تیزهوشان بودم

دانشگاه رفتم هنر

پشیمون هم نیستم 

و همیشه میگم یکی از بهترین انتخابام ریاضی خوندن بود

چون ذهنتو خیلی توسعه میده و باعث میشه تفکر منطقی و استدلال یاد بگیری . درسته تو زندگی نمیای از انتگرال و دیفرانسیل استفاده کنی اما قطعا بهت نوع نگاهی اضافه میکنه که تک بعدی بودن اضافه نمیکنه 

نقاشیمم خوب بود کلا نقاشی میکشیدم تو اون سه سال و کنارش درسم میخوندم

پشیمون نیستم. چون هنرستانی های شهر ما به تنبلی و فساد معروف بودن و خب اگه بری هنرستان و درسم نخونی اتفاق مثبت خاصی نمی‌افته.

این تجربه من

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
به آیندت فکر کن چه شغلی دوست داری؟! دنبال رشته‌ای باش که هم داخلش استعداد داری هم علاقه

شغلم به مدرسه و درس ربطی ندارد حقیقتش 

ماهی ۳۰_۴۰ راحت هم من هم دوستم در میاریم ازش 

اون دوستم ترک تحصیل کرد امسال 

من می‌خوام کنارش درس بخونم تا دیپلم یا تهش دانشگاه.

مطمئنم به شغلم و آینده خودمو توی درس خوندن نمی‌بینم 

فقط می‌خوام ۳ سال با علاقه بخونم

ولی نمی‌دونم به کدوم بیشتر علاقه دارم

اگه میتونی اون همه درسو حفظ کنی و درکشون کنی بیا انسانی وگرنه پشیمون میشی و رشته اسونی نیس اصلا

انسانی ای؟

دروس سخت کدومان؟

من فقط به خاطر اقتصاد و منطق و فلسفه می‌خوام بیام 

چون بنظر جدید و جالبن‌.

حفظیاتم خوبه 

از تاریخ و جغرافیا خوشم نمیاد 

بنظرت اوکیه بیام؟

شغلم به مدرسه و درس ربطی ندارد حقیقتش ماهی ۳۰_۴۰ راحت هم من هم دوستم در میاریم ازش اون دوستم ترک تحص ...

شغلتون چیه ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
من ریاضی خوندم با علاقه خودمتیزهوشان بودمدانشگاه رفتم هنرپشیمون هم نیستم و همیشه میگم یکی از بهترین ...

رتبه هنرتون چنند شد ؟ کدوم استان ؟؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم