2777
2789
عنوان

کیا سریال آنشرلی دیدن

395 بازدید | 26 پست

فیلمش منظورمه نه کارتون ....قشنگه بنظرتون؟

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

من anne with an e رو دیدم(ساخت نتفلیکس) ولی کتابای اصلیشو خوندم(اونی که سریال قدیمیشو از روش ساختن) 

قشنگه سریالش ولی خب ی جاهای داستانو با چیزای امروزی‌تر تغییر داده و ی سری شخصیت جدید اضافه کرده در کل پیشنهاد میکنم ببینی وایب خیلی خوبی داره ترجیحا زبان اصلیشو ببین یا ترجمه اگه میبینی بدون سانسور پیدا کن

Yaşamak mı bu sanki  

۲ تا سریال دیدم ازش خوبن 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
عالیه عالیه . من هر سال پاییز میبینم

حالا چرا پاییز ؟😃

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
من anne with an e رو دیدم(ساخت نتفلیکس) ولی کتابای اصلیشو خوندم(اونی که سریال قدیمیشو از روش ساختن) ...

اره معمولا فیلمشو که میسازن یه سری تغییرات میدن

دو تا فیلم ازش ساختن یکی عالیه یکی نه

اسم اون یکی فیلم میگی لطفا