آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5300 عنوان برای ی ادم نظامی 53 بازدید | 8 پست خانم چی کادو بخرم؟ ب مناسبت ارتقا درجه؟ هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:) 1403/04/29 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5300 خانمه منظور؟ نه مادرم نظامیه هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ساموووووراییم عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4926 نه مادرم نظامیه گل بگیر براش بهترین هدیه برای مادرا گله فک کنم
آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5300 گل بگیر براش بهترین هدیه برای مادرا گله فک کنم چون زیاد گل گرفتم پرسیدم وگرنه اره برای گل همیشه ذوق میکنه هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ساموووووراییم عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4926 چون زیاد گل گرفتم پرسیدم وگرنه اره برای گل همیشه ذوق میکنه لباس روسری چادر اگر بتونین شاید طلا یا نقرهکفش کیف ساعتماگ ست بشقابای دکوری یا فنجان چیزای دکوری گلدونهدیه به مادر بهترین کاره این تاپیکتون باعث شد منم همینطوری ب فکرش بیفتم ک یچی بخرم براش همینجوری دستشو ببوسم🥺
آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5300 لباس روسری چادر اگر بتونین شاید طلا یا نقرهکفش کیف ساعتماگ ست بشقابای دکوری یا فنجان چیزای دکوری گلد ... 😍😍😍😍 خوشحالم ازین حرفت مامانا حتی اگ بدی کنن(ما بدی اسمشو میذاریم ولی اونا از رو دلسوزی حرف میزنن) بازم با ی کار خوب خیلیی خوشحال میشن هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ساموووووراییم عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4926 😍😍😍😍 خوشحالم ازین حرفت مامانا حتی اگ بدی کنن(ما بدی اسمشو میذاریم ولی اونا از رو دلسوزی حرف میزن ... بله دقیقا مادر از بزرگترین نعمتای خداس من شهر دورم الان ک ازش دورم قدر بغلشو میفهمم
آهوی_امام_رضا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5300 بله دقیقا مادر از بزرگترین نعمتای خداس من شهر دورم الان ک ازش دورم قدر بغلشو میفهمم عزیزم😍 پس اگ دوست داشتین خوشحالش کنید هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)