2777
2789

امروز جز ۱۷رو تموم میکنیم...و فردا ختم قرآنمون کامل میشه:) 

خداروشاکرم ک به منه حقیر این توانایی رو داد ک با شرایط سختم این کار رو انجام بدم حرفای اصلی بمونه برای فردا ک قشنگ ذوقی ذوقی بشم🥺😍 

هرکس تمایل داره اعلام کنه براش ی صفحه بفرستم 

هر صفحه هم نهایتا دو الی سه دقیقه طول میکشه 

اجرتون با خدای مهربون:) ان شالله هممون عاقبت بخیر بشیم😍

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

برا منم بفرستین لطفا 

از همه کسایی که میخونن خواهش میکنم بلا هسمر منم دعا کنن تازه عروس غربتم شوهرم مریضه محتاج تک تک دعاهاتون هستم 🙏🙏🙏🙏

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

من شروع کردم به خوندن معنی قرآن به نظرتون بازم ثواب داره؟ میخوام فارسی بخونم بهتر درک کنم، باردار هس ...

حتما بخون 

من تو بارداری ۸ تا ختم عریی کردم یه ختم فارسی 

عالیه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من شروع کردم به خوندن معنی قرآن به نظرتون بازم ثواب داره؟ میخوام فارسی بخونم بهتر درک کنم، باردار هس ...

اونی ک خارج زندگی میکنخ عربی بلد نیست و قرآن رو ب زبون خودشون میخونه 

اما میگن بهتره با عربی خونده بشه 

مشکل ما ادما اینه فک میکنیم خدا مثه ادماست سخگیر و خشن درصورتی ک خدا میگ تو نیت کار خیر بگنی من برات ثواب حساب میکنم اما میت کار بد بکنی تا انجام ندی برات چیزی نمینویسن

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
حب تا این جز که خوندید چه تغییری توی زندگیتون ایجاد شده

مگه باید تغییری ایجاد بشه؟

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋