sogoli_baba مدیر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 عنوان فیلم بی بدن | مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 48 پست خیلیییی خوب بود یعنی من با لحظه لحظه اش غصه خوردم اشک ریختممخصوصا آهنگش حتما گوش کنید🥲💔 آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂 1403/04/29 | 13:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 من با رقصیدن باباعه مردمو زنده شدم انقدر گریه کردم حالا توواقعیت کی اعدامش کردن؟جنازرو پیدانکردن؟ منم اصن حالم خیلی بد شد قلبم درد گرفتن بیچاره ها هیچی از دخترشون پیدا نکردناونو نمیدونم آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
ایلیانفس۹۸ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1487 آره منم دیدمش خیلیییی ناراحت شدم🥺🥺 داستانشم خیلی شبیه آرمان و غزاله بود از رو داستان اونا ساختن دیگه من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 آره منم دیدمش خیلیییی ناراحت شدم🥺🥺 داستانشم خیلی شبیه آرمان و غزاله بود 🥲💔👍🏻 آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
paaiz_khanom عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 5473 کجا باباش رقصید 🤔من چرا گریه نکردم چون میدونستم داستانشو شاید، الناز خوشگلترین بازیگریه که دیدم عالی بازی میکنه 🥲.اونجا که تو اشغالا دنبال جنازه ش میگشت بهترین سکانس بود آهنگش خود خواننده هه بغض کرده داره میخونه
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 برم دانلود کنم حتما ببین آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 من دیروز تنهایی دیدم خیلی گریه کردم مخصوصا اونجا که باباش میرقصید اره لحظه دردناکی بودم قلبم ب درد اومد آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
ایلیانفس۹۸ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1487 فقط اون جایی که بابا هه با گریه میرقصه من با صدای بلند گریه کردم من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 یکی نیست بگه آخه وقتی کشتی دیگه چرا جنازشو نابود میکنی بیشرف مامانمم از بس سر همین فوش داد خسته شدبی انصافا آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نلی_قشنگم عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6524 سینماییه؟حتما نگاه میکنم اره ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 کجا باباش رقصید 🤔من چرا گریه نکردم چون میدونستم داستانشو شاید، الناز خوشگلترین بازیگریه که دیدم عال ... اهنگشو گوش میکنم همشبهترین بازیگری ک از خودش درنیومد با وجود محبوبیتشخیلی قشنگه سرچ کن رقصیده اصن اشک ادم درمیاد آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 فقط اون جایی که بابا هه با گریه میرقصه من با صدای بلند گریه کردم من قلب درد گرفتم🥲 آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 داستانش واقعیه؟ ب داستان ی دختر و پسره نزدیکه یجورایی از رو اون ساختن آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
sogoli_baba مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 من هنوز ندیدم. نقش آرمان رو کدوم از بازیگرا بازی کرده؟ ی پسره اس من تا حالا ندیدمش آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
lover_girl عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1081 مامانمم از بس سر همین فوش داد خسته شدبی انصافا منم خیلی فحشش دادم لعنت بهش