2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 48 پست
اره اونجا من زار میزدم😑

اگ درخت گردو رو ندیدی حتما ببین....واقعا من باهاش زهر زدم...بی‌بدن رو هنوز ندیدم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس واسه روحیه گوه من خوبه

پس دختردانمارکی هم ببین تلگرام‌ سرچ کن دقیقا  فیلم دختردانمارکی 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بر اساس داستان واقعی آرمان و غزاله ساخته شده

اره برای داستان و بازیگرای خوبش جذاب بود

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اما انتخاب بازیگرها برام قائل هضم نبودپدر و مادر ها خیلی جوون بود برای اون نقش ها

اما بازیگرای وارد ب نقش رو انتخاب کردن

خدایی ترکوندن مخصوصا الناز

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
هیچوقت ایرانی نمیبینم انقد که اکثر فیلماشون فقط غصه و بدبختی و......کمدیاشونم مزخرف و لودگی بیشتر

اره میگم از وقتی دیدم تو فکرشم

ولی از ی طرف هم خیلی خوشم اومد از سبک بازی و فیلم نامه

آره منم دیدمش خیلیییی ناراحت شدم🥺🥺 داستانشم خیلی شبیه آرمان و غزاله بود

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ساعت ۵ امروز شبکه tv8میده

فقط گناه داشتن اخر هیچی از دخترشون پیدا نکردن

اون باباعه هم با غرورش پسرشو برد بالای دار

خیلی هم فالور داره بدون اینکه کسی رو فالو کنه

خوش چهره و وارد ب نقششه

اگ درخت گردو رو ندیدی حتما ببین....واقعا من باهاش زهر زدم...بی‌بدن رو هنوز ندیدم

سینماییه؟

حتما نگاه میکنم