2777
2789
عنوان

بدی خانواده هاتون چیه

106 بازدید | 11 پست

اینکه گیر میدن

همیشه منو مقصر همه چی میدونن

به نماز گیر میدن

به حجاب گیر میدن

نمبشه باهاشون حرف زد کلن دعوامون میشه

مامانم همیشه میگه کاش بمیری کاش نبودی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه همه کارارو خودشون انجام میدن و هیچ مسئولیتی به من نمیسپارن 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیدونم...هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

مادر کمال گرا

که البته هر چی دارم از سخت گیری ایشونه

و گاهی کلافه میشم از بس بابا هیچی رو جدی نمیگیرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

محدودیت 

سخت گیری 

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

تو مجردی این چیزا عادیه وقتی متاهل شی دلت برای این گیردادنا تنگ میشه، چون میفهمی از دلسوزی بوده...

مشکل خانواده من اینه که با اینکه سه هفتست ندیدمشون یه زنگ نمیزنه مادرم حالمو بپرسه، دیشبم من بعد چندروز ز زدم برداشت گفت دارم فیلم میبینم !!

همینقدر بی احساس و خشک و تنگ نظر... 

فقط پدرم دلسوزمه، نه خواهرام نه برادرم نه مادرم ...