2777
2789

8روز مونده تا موعدم از دوروز پیش نوک سینه هام درد میکرد حالا از امروز بیشتر شده دردش  

بنظرتون عوارض کلومفینه یا بارداری آخه همیشه موقع پریود کل سینم درد میگرف ولی الان فقط نوکش درد میکنه 

کسی کلومفین خورده بیاد بگه ببینم علایم داشته براش اگه اره چی بوده

آخه بشر مگه بیکاری سری که درد نمیکنه را دستمال میبندی،کلومیفن سر خود خوردی آخه،یکی بزن پس کله خودت دو زار عقل بیاد اون تو که دیگه از این کارا نکنی،من که ماما بهم گفت بخور به حالی افتادم که به غلط کردن افتادم

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها

یعنی خریت محضه این قرص را حتی با دستور دکتر خوردن،مگه اینکه از علم و تجربه ی دکتر اونقدر مطمئن باشی که قسم بخوری سرش،چه برسه سر خود خوردن

یعنی خریت محضه این قرص را حتی با دستور دکتر خوردن،مگه اینکه از علم و تجربه ی دکتر اونقدر مطمئن باشی ...

واقعا 

چرا چجوریه 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

ببین این قرص سه تا عارضه داره،چند قلویی،سقط،بارداری خارج رحمی،من سه قلویی باردار شدم که دوتاشون خارج رحم شدند و اونی که داخل رحمم بود خودبخود سقط شد،یعنی تمام عوارضش را گرفتم،گفتنش به اسم راحته،یک هفته بیمارستان بهشتی اصفهان سال نود و پنج بستری بودم و با شیمی درمانی اون دوتا خارج رحم ها آب شدن

ببین این قرص سه تا عارضه داره،چند قلویی،سقط،بارداری خارج رحمی،من سه قلویی باردار شدم که دوتاشون خارج ...

وای بمیرم 🥺🥺🥺🥺

وای بمیرم 🥺🥺🥺🥺

خدانکنه،تو تاپیک های قدیمی چند بار گفتم،بازم خداروشکر دکترم خوب بود و نذاشت جراحی بشم،چون هم رحم و هم تخمدانهام درگیر بود قرار بود رحمو و تخمدان هام خارج بشه

شهریور و مهر بود اینجوری شدم،بهمن با وجود اینکه گفتند بچه دار نمیشم خدا پسر اولمو بهم هدیه داد،دو سال بعد هم داداششو

خدانکنه،تو تاپیک های قدیمی چند بار گفتم،بازم خداروشکر دکترم خوب بود و نذاشت جراحی بشم،چون هم رحم و ه ...

خداروشکر انشالله تنشون سلامت باشع