تو پروسه طلاقم .ولی میترسم دوباره نتونم ازدواج کنم.خونه پدرم بودم کارمند بودم قیافه اینام خوب بود ورزشکار بودم خانواده معمولی داشتم خاستگاری درست و حسابی نداشتم.میترسم طلاق بگیرم دیگه هیچ شانسی نداشته باشم. طبق گفته مشاور زندگیمون تموم شدس .تمام تلاشم برای درست شدن شوهرم کردم.بنظر شما شانس ازدواج مجدد دارم؟ بچه هم ندارم.چی میشه که یه زن مطلقه بتونه شانس یه ازدواج درست داشته باشه ؟ با یه آدم هم کفو خودم نه چیز عجیب غریب
چطور میتونی الان دوباره فکرتو درگیر یه مرد دیگه بکنی،،،وقتی از اولی خیری ندیدی و اینقد اذیت شدی ک داری جدا میشی زوده دوباره به یکی دیگه فکر کنی،،،بزار ی کم بگذره ذهنت ب ارامش برسه ی نفسی تازه کن ادم درستشم پیدا میشه فقط عجله نکن که صرفا فقط تنها نباشی
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا از حالا بیشتر میبیننت نمیدونم چرا به کارت ادامه بده ورزش برو قطعا برات جورمیشه
کلا زن مطلقه و زن متاهل بیشتر از مجردا دیده میشن😶
من مجرد بودم هیشکی نگام نمیکرد،همچین که متاهل شدم بختم انگار واشد
ولی دیگه چه فایده
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
روی خودت کار کن، نقص هات رو بشناس و رفعشون کن .. نمیشه من کلی نقص داشته باشم و ی ادم کامل جذبم بشه . ادمها با توجه ب کمبودهاشون ادمهایی رو جذب میکنن ک اون فرد نقص و کمبودت رو پررنگ تر میکنه ، اینقدر این ادما میرن و میان توی زندگیت تا زمانیکه کاملا رفع کنی نواقصت رو
کلا زن مطلقه و زن متاهل بیشتر از مجردا دیده میشن😶من مجرد بودم هیشکی نگام نمیکرد،همچین که متاهل شدم ...
همون شوهرت قسمتت بوده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
زده بالا .شوهرم سرده.چهار ماهه خونه پدرمم.دنبالمم نمیاد .تو پروسه طلاق توافقی ام .دلمم نمیخواد خارج ...
خب لامذهب از اول بگو خب
حق داری و نگران نباش انشالله یکی که مورد نظرت باشه پبدا میشه
فک کمم توی ورزش کردن تجدید نظر کن چون متاسفانه باعث بیشتر خواستن میشه و شرایطشم که نداری سختت میشه ی دکترم برو ی حرکتی بزن که کمتر دلت بخواد اگر هم بحثت محرم نامحرم هست پس مجبور میشی به این خانم مسجدیا و ..بسپری که معرفی کنن بهت اگر نه قصدت این هست که مثلا پسر بازی نکنی ولی اگه یکی باشه و با هم اوکی باشین حتی اگه عقد نباشید میتونی ضیغه کنی هم طرفتو بشناسی هم رابطه رو اوکی کنی یا با یکی دوست باشی و رابطه داشته باشی