2777
2789

دیگه عاجز شدم دندون جلو دهانم هست بالا چندساله تو جمع نه میتونم بخندم ن حرف بزنم چندتا دکتر رفتم بی فایده میگن ایمپلنت برات جواب نمی‌ده اصلا چندتا دکتر اینو بهم گفتن ...یکی دوتاش  گف روکش میزارم سه تا رو اینو بگیره حالا ک رفتم میگه نه روکش باید کل دندوناتو روکش کنی ضایع هست رنگش یکیش بهم گفت برو ی شهر دیگه ببین چی میگن متخصص پروتز مثلا شیراز اصفهان اونجام دکتری نمی‌شناسم 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

عزیزم همون روکش رو بذار 

دو رنگ بشه بهتر از اینه یه دندون رو نداشته باشی 

بعد رنگ روکش بعد چندماه تغییر می‌کنه همرنگ دندونای خودت میشه همیشه سفید نمیمونه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایمپلنت کن عزیزم

دکتر میگه نمیشه ی دکتر نه چندتا دکتر گفت نمیشه 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

روکش رو خوب بگو دقیقا همرنگ دندون خودت بزنه 

برو یه دکتر دیگه بزن کار به رنگ نداشته باش زیاد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
عزیزم همون روکش رو بذار دو رنگ بشه بهتر از اینه یه دندون رو نداشته باشی بعد رنگ روکش بعد چندماه تغیی ...

سایزش هم تعقیر می‌کنه 

سایزش هم تعقیر می‌کنه

دیگه خب هیچی جای دندون خودت رو نمیگیره 

اینا فقط از هیچی بهترن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
2801