2777
2789

یبار گفتم برم سرکار مشعول بشم خب یک هفته رفتم

رفتم ازهفت صبح تا بعدظهر خسته کوفته میشدم

میومدم خونه خسته اشپزی کن .

تازه بخام خودم اجاره بدم و خرج خودم دربیارم که هیچی برام نمیمونه.

شوهرم ماهی یازده کرایه میده

ماهی ۱۵ خرج خودم ودکترم میده

ازادمم گزاشته برم کلاسا تفریحی 

ولی من ازخودم نیستم همش نشستم میگم ال بل

الان فکرکن مجردی خب 

خونه مفت وخرجی مفت داری

هرکار میخوای برو بکن 

امتحان کن 

بخدامرداهم عوضین وسواستفاده گرن 

سخته ولی بازم خوبه بچه داری من حاضرم ازدواج کنم چندماه بچه دار بشم طلاق بگیرم فقط بچه دار بشم و بچم ...

ممن همه ی نگرانیم بچمه

مادرم خیلی زندگی سختی داشته چند برابر من سخت تر ولی تحمل کرده 

من همش قدردانشم که مارو بچه ی طلاق نکرده چون خودم دوس ندارم

ولی من نمیدونم چرا دیگ داره جونم به لبم میرسه تو هفت سال دیگ دارم کم میارم

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره مادر و پدرم حمایتم میکنن اگه جدا بشم میرم ی کاریپیدا میکنم

من از همسرم جدا شدم و ی دختر دارم..صادقانه میگم بمون و زمدگی تو بساز  از روش های همسرداری استقاده کن اگر واقعا بعد ۶ یا ۷ ماه تلاش دیدی ذره ای زندگی تغییر نکرد باز هم بمون و بساز اما این دفعه اولویتت فقط خودت و دخترت باشید...زندگی بعد طلاق خیلی سخته

یبار گفتم برم سرکار مشعول بشم خب یک هفته رفتمرفتم ازهفت صبح تا بعدظهر خسته کوفته میشدممیومدم خونه خس ...

اگه کنار خانوادم بودم مبتونستم تحمل کنم ولی دوری اوناهم سختمه دیگ 

دوری اونا+تنهایی هر روز من+بهانه گیریای بچه

صبر و طاقتمو کم کرده

من از همسرم جدا شدم و ی دختر دارم..صادقانه میگم بمون و زمدگی تو بساز از روش های همسرداری استقاده کن ...

منم از همین میترسم 

هفت سال دارم تلاش میکنم الان چند وقتی به همسرم بی تفاوت شدم جدا میخوابیم و خیلی کم باهم حرف میزنیم ولی بازم تهش یهو کم میارم😓

منم از همین میترسم هفت سال دارم تلاش میکنم الان چند وقتی به همسرم بی تفاوت شدم جدا میخوابیم و خیلی ک ...

اشتباه میکنی عزیزم ک جای خوابت رو جدا کردی.... ازت خواهش میکنم با همسرت سرد نباش فکر کن اونم بچته یه مدت بهش محبت کن .... تو از خودت شروع کن امشب برو کنارش ..‌ براش لقمه بگیر نامه بنویس توی ی تایم خاص پیام عاشقانه بده ... عزیزدلم کاش اینا رو قبلا خودم بلد بودم... مرد هرچی هم بد باشه زن میتونه خونه و اشیونش رو گرم کنه...برای رضای خدا و شادی دل دخترت و لبخندش و این ک بچه طلاق نشه و سرکوفت بخوره فرداتی جامعه بساز و محبت کن ... فقط چند ماه محبت بدون اینک بخوای اون برات جبران کنه بدون منت....