بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امید تنها چیزیه که از درد قوی تره!🌱🤍🦋🌝 https://harfeto.timefriend.net/17234172780189 لینک چالش حرف ناشناس هستش🤍🪴کاربری کسی یادم نمیمونه برای همین ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و تو یه تاپیک همنظرت باشم🌝بارها اینجا ادمایی رو دیدم که تو امضاشون جملات قشنگ و منطقی بوده و اما حرفاشون بسیاااار بی منطق!بارها دیدم کسانی رو که ادعای شعور میکردن ولی حتی ذره ای هم بهره نبردن!قبلا اینجا با نظرات بقیه خیلی ناراحت میشدم ولی الان میزارم به حساب اینکه شاید اون لحضه حالشون خوب نبوده شاید مشکلی تو زندگیشون دارن شاید روزای خوبیو نمیگذرونن و تاپیک من_کامنت من جایی هست برای ابراز خشمی که مدت ها تو وجودشون بوده و معمولا اینجا متوجه شم که بحث داره به بیراه میره جواب نمیدم.اگر به هر دلیلی تو هرتاپیکی باعث ناراحتیتون شدم عذرخواهم و مطمئن باشید اگه متوجه اشتباهم بشم ازتون عذرخواهی میکنم🤍