2777
2789

خواهرشوهرم دوتا بچه داره بزرگن پسرش هفتمه دخترش پنجم

تو خونه اجاره ای هستن ، ماشینشونم فروختن

این سه بار حامله شد یه بار سقط کرد گفت دخترم افتاده روم سقط شده مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد گفت برید عیادت فلانی و من به اجبار رفتم

دومین بار هم الکی گفتن قلبش نمیزنه و برد سقط کرد دوباره مادرشوهرم زنگ زد من گفتم شرمنده ما یه بار عیادت رفتیم دیگه من نمیتونم هر چند ماه یکبار برم عیادت کسی که از عمد میبره سقط میکنه

سومین بار هم الکی گفت قرص اشتباهی خوردم و برد سقط کرد (دخترخالم منشی دکتریه که این میرفته سقط میکرده اون بهم گفت جنین ها هیچ مشکلی نداشتن خودش اومد سقط کرد) الان که بازم باردار شده شوهرش گفته من پول ندارم هر ماه چند میلیون بدم ببری سقط کنی نگهش دار

اونم نگهش داشته

دلم به حال بچه ها واقعاً میسوزه از طرفی هم دوتا بچه هاش بزرگن ، از اون گذشته حداقل ماشین هم نداره فردا با سه تا بچه چطوری میخواد بره اینور اونور؟ واقعا اینا جلوگیری بلد نیستن؟ یکی نیست بگه بلد نیستی خب شوهرتو بفرست وازکتومی کنه

جالب اینجاست دفعه های قبل بهش گفتم اگه بچه نمیخوای چرا درست و حسابی جلوگیری نمیکنی؟ برگشت گفت جلوگیری میکنم ولی نمیدونم چرا حامله میشم گفتم جلوگیریت چیه؟‌گفت طبیعی 😐 گفتم طبیعی خودش یه نوع اقدامه اگه بخوای همینجوری پیش بری شاهد سومی و چهارمی و پنجمی هم خواهیم بود که حدسم درست شد و فعلأ سومی رو بارداره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دوست داشتم مث خواهر شوهرت دل خجسته ای داشتم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

انقد زوم نکن روش که چندبار باردار میشه و سقط میکنه یه وقت میبینی خدا همینطوری توام تو موقعیتش قرار میده بعد باید بزنی تو سر خودت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

احمق های بی شعور

ادعای فهم وشعورشون هم میشه کودنا

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وا چه حوصله ای دارن بخدا سقط خیلی دردسر داره جلوشو بگیر که مجبور نشی سقط کنی

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
اون خوبه هنوز خاله من الان ۳۲ سالشه،از ۲۳ شروع کرد تا ۳۲ الان چهارتا داره!!!!!یکی هم این وسط سقط کرد ...

پول داره خرح اینارو بده؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
خب به شما چه . مگه شما خرجش رو میدی بترس که پس فردا سرت میاد

برو بابا

اگه تاپیک باب میلت نیست نیا داخل کسی مجبورت کرده؟ هر هر چی میگیم یکیتون پیدا میشه بگه به تو چه

بعدشم من شرایطم با اون زمین تا آسمون فرق داره من یدونه بچه دارم اگر هم باردار شدم مشکلی نیست هم میتونم از پس هزینه هاش بربیام هم هرماه نمیبرم جنین بی گناه سقط کنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊