خواهرشوهرم دوتا بچه داره بزرگن پسرش هفتمه دخترش پنجم
تو خونه اجاره ای هستن ، ماشینشونم فروختن
این سه بار حامله شد یه بار سقط کرد گفت دخترم افتاده روم سقط شده مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد گفت برید عیادت فلانی و من به اجبار رفتم
دومین بار هم الکی گفتن قلبش نمیزنه و برد سقط کرد دوباره مادرشوهرم زنگ زد من گفتم شرمنده ما یه بار عیادت رفتیم دیگه من نمیتونم هر چند ماه یکبار برم عیادت کسی که از عمد میبره سقط میکنه
سومین بار هم الکی گفت قرص اشتباهی خوردم و برد سقط کرد (دخترخالم منشی دکتریه که این میرفته سقط میکرده اون بهم گفت جنین ها هیچ مشکلی نداشتن خودش اومد سقط کرد) الان که بازم باردار شده شوهرش گفته من پول ندارم هر ماه چند میلیون بدم ببری سقط کنی نگهش دار
اونم نگهش داشته
دلم به حال بچه ها واقعاً میسوزه از طرفی هم دوتا بچه هاش بزرگن ، از اون گذشته حداقل ماشین هم نداره فردا با سه تا بچه چطوری میخواد بره اینور اونور؟ واقعا اینا جلوگیری بلد نیستن؟ یکی نیست بگه بلد نیستی خب شوهرتو بفرست وازکتومی کنه
جالب اینجاست دفعه های قبل بهش گفتم اگه بچه نمیخوای چرا درست و حسابی جلوگیری نمیکنی؟ برگشت گفت جلوگیری میکنم ولی نمیدونم چرا حامله میشم گفتم جلوگیریت چیه؟گفت طبیعی 😐 گفتم طبیعی خودش یه نوع اقدامه اگه بخوای همینجوری پیش بری شاهد سومی و چهارمی و پنجمی هم خواهیم بود که حدسم درست شد و فعلأ سومی رو بارداره