2777
2789
ریپ میزنی مجبورمیشم بیام چته تو 🤣🤣

مشخصه زندگی کردنتم اجبار دیگرانه 🤣🤣 بدو پی کارت فضول علاف😂

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

سلام عشقسالهاست کانال های ماهواره ای که مخاطب مسلمان دارن اینا رو رعایت میکننو درست هم هست چون حجم ب ...

سلام اپرا‌جان امضات 😋

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما ریپ ام نزنی اوکیهاشکال نداره همه زبون دارن حرف بزننیکیش شما دیگه انتظارات هست دیگهاز شوهراشون خی ...

ای خدا چه بامزه جوابشونو میدی 😂♥️

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

علاف خودتی که هی ریپ میزنی مزاحم میشی ایندفعه ریپ بزنی نی نی یارشیفتو تگ میکنم خودش جمعت کنه حوصلموس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نی نی یار بیاد اول خودتو جمع میکنی که به نظرات دیگران گیر میدی.بیخود کردی اولین بار منو ریپ زدی

الانم ریپ نزن تا جواب نشنوی .🤣🤣🤣

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم