2777
2789
حتی افرادی که اعتقادی ندارن هم به عقاید میلیون ها نفر احترام میذارن پس خودمون که توی کشور های اسلامی ...

اخه به شما چه

وکیلی ؟

یا پادوچی اسی هستی 

اسی ریپ زد بهم گفت منم متوجه شدم

شما مثلا یه مشت متن گفتی مثلا ک چی

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

نی نیشکمت باشه و شکلشو ندونی کنجکاو نمیشی؟

راستش سر دخترم لحظه شماری میکردم خیلی دوست داشتم زود به دنیا بیاد ببینمش از ماه اول اسم براش انتخاب کرده بودم اما اینو چون خدا خواسته شد یه کمم زندگی بر وفق مرادم نیست نه. زیاد کنجکاو نیستم همه ش دعا میکنم از خواب بیدار شم ببینم همه ش یه خواب بوده😮‍💨 نه که بگم نمی خوامشا ولی می ترسم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش سر دخترم لحظه شماری میکردم خیلی دوست داشتم زود به دنیا بیاد ببینمش از ماه اول اسم براش انتخاب ...

من مجردم بعضی وقتا میرم حموم میگم اگه شکمم نی نی بود چی میشد

حتی تصورش کنجکاوم میکنه  

اخه به شما چهوکیلی ؟یا پادوچی اسی هستی اسی ریپ زد بهم گفت منم متوجه شدمشما مثلا یه مشت متن گفتی مثلا ...

دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن🤝🏼

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اخه به شما چهوکیلی ؟یا پادوچی اسی هستی اسی ریپ زد بهم گفت منم متوجه شدمشما مثلا یه مشت متن گفتی مثلا ...

در مورد ادبت توی خیلی از تاپیک ها دیده بودم کاربرها چی میگن 

ولی نمی‌دونستم تا این حد منتظر پریدن به بقیه ای

سوال پرسیده بودی و جواب سوالت رو دادم 

کم میاری نپر به بقیه و توهین نکن سعی کن آداب تبادل نظر رو یاد بگیری توی فضای مجازی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

[QUOTE=346388164] بی ادب هروقت گفتن خاک انداز ،خودتو وسط بینداز.ایششش /QUOTE]بی ادب خودتی بی مزه

😂😂

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من مجردم بعضی وقتا میرم حموم میگم اگه شکمم نی نی بود چی میشدحتی تصورش کنجکاوم میکنه

😂 عجله نکن زیادم جذاب نیست الان من ۲ ماهه نمیتونم غذا بخورم اسید معده م میزنه بالا هرچی میخورم گیر میکنه تو گلوم بدبختی به خاطر بچه هیچ داروی خاصی هم نمیشه خورد اندامم داغون سردرد هی برو دکتر بیا درد بکش هیچی نیست تهش

از من به تو نصیحت زود ازدواج نکن تا وقتی دستت تو جیبت نیست اصلا فکرشو نکن درستو بخون بعد ازدواجم زود بچه دار نشو برو بگرد کیف کن لذت ببر بعد بچه زنجیر می بندن به پات دسشویی بخوای بری میگن زود باش برگرد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

در مورد ادبت توی خیلی از تاپیک ها دیده بودم کاربرها چی میگن ولی نمی‌دونستم تا این حد منتظر پریدن به ...

شما ریپ ام نزنی 

اوکیه

اشکال نداره همه زبون دارن حرف بزنن

یکیش شما 

دیگه انتظارات هست دیگه

از شوهراشون خیر ندیدن دنبال منن..

دورشون بگردم مثل شمان

من با خودم اشتی امشما دو کیلو فضولی نباشیم بخر پولش با خودم

شما از اون آدم هایی که حرف زدن باهات توهین به شخصیت خودم محسوب میشه 

موفق باشی منو ریپلای نکن لطفاً🌹

اسی جان ببخشید بی ربط به موضوع تاپیکت کلی کامنت گذاشتم حلال کن😍🥰😘

@kmkmk  

@وحشی_زیباا صد دفعه گفتم کسی پشت سرم حرف زد تگ ام کنی جوابشو بدم  

دارن شایعه پراکنی میکنن که پرخاشگرم بخت منو میبندن عه

@ملکه__بنفش