2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گور پدر هر خری جز خودتاینو ملکه ذهنت کنته زندگی مرگه همین الانشم ۲۰ ۳۰ درصد از عمرت گذشتهپس ...ر تو ...

فدای قلبت بشم کاش مث همی کلمات وشما قوی بودم استاد کار زده کارمو خراب کرده دارم داغون میشم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

قبلنا روانشناسی زرد میگفت غصه خوردن بده نذار انرژیت منفی بشه همیشه مثبت فکر کن. ولی الان میگن که اتفاقا گاهی انرژیت میتونه منفی بشه ، غم میاد غصه میاد بذار بیاد گریه کن اما زیاد توش نمون و به زندگیت ادامه بده . قوی بودن یعنی اول غصه هاتو بخور گریه هاتو بکن ولی بعد پاشو و زیادی هم تو این حالت نمون و تلاش کن و راهتو پیدا کن 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ده دیقه پیش تو دلم میگفتم خدایا کاری کن بیخیال شم انقد فکرو خیال نکنم ، غصه نخورم، گریه نکنم، خسته ا ...

کسای شب زنده دارن از خوشی نیست  یه چیزی هست که عذابشون میده

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ده دیقه پیش تو دلم میگفتم خدایا کاری کن بیخیال شم انقد فکرو خیال نکنم ، غصه نخورم، گریه نکنم، خسته ا ...

ایشالا میشه. منم یه موقع همش غصه میخوردم گریه ولی الان بی خیالم. حالم زیاد خوب نیست ولی دیگع فکر و خیالم نمیکنم حداقل از گریه هر شب بهتره

2801