2777
2789
عنوان

انحراف ستون فقرات یا کتف پروانه ای

589 بازدید | 33 پست

بچه ها من حس میکنم کتف راستم کمی بیرون زده و هنگام حرکتش انگار  کمی گیره و ازاد نیستش و هنگام حرکتش انگار به ی استخونی برخورد میکنه اما خیلی کم 

و وقتی نفس عمیق میکشم کتف سمت راست کمی بهش فشار میاد و حسش میکنم 

وقتی بلند گریه کنم هم همین طور

وقتی به پشتی تکیه میدم کتفراستم انگار بیرون زده 

اینا علائم انحرافه یا کتف پروانه ای؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوریم بیشتر انحرافه ، من عکس گرفتم خیلی نیست ولی باعث شده کتف راستم بیشتر بیرون بزنه لاغرر هم بیشتر نشونش میده و در اثر حرکات اشتباه بدن هیت کوله سنگین و رو روی دوشم میداشتم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اصلا علائم ظاهریشو ندارم ولی فک کنم قابل احساسه

منم ی زمانی خیلی لاغر شدم دیدم کتف راستم بیشتر بیرون زده عکس گرفتم گفتن ی کم انحراف داری ک با حرکات ورزشی و کمربند درست میشه چون ارثی تیست در اقر روش غلط حرکات بدن هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
میشه عکس ام ار ایتو بفرستی لطفا

سر دست نیست ک ام ار نبود یه عکس بود ولی با عکس معمولی فرق داشت

منم ی زمانی خیلی لاغر شدم دیدم کتف راستم بیشتر بیرون زده عکس گرفتم گفتن ی کم انحراف داری ک با حرکات ...

چند درجه نگفتن 

من هم فک کنم خیلی کمه 

اگر باشه البته 

میشه علایمتو بگی حس میکردی کتفت گیرهه کمی و با بالا و پایین شدنش حس کنی به چیزی برخورد میکنه

چند درجه نگفتن من هم فک کنم خیلی کمه اگر باشه البته میشه علایمتو بگی حس میکردی کتفت گیرهه کمی و با ب ...

ن دردی نداشتم، درجه هم خفیف بود. فقط ی مدت روی ظاهرم حساس شدم ک فهمیدم وگرنه نمیفهمیدم . اونم خیلی دقت کردم فهمیدم

علایمتو میگی؟

گفتم فقط ظاهری بود ی مقدارم دنده سمت چپم برجسته تر بود و میدونستم علایم انحرافه رفتم دکتر مطمئن شدم، میباسیت کمربند بگیدم ک نشد مشکل پیش اومد برام