2777
2789
عنوان

بنظرتون با وجود دوقلوهام

816 بازدید | 49 پست

میتونم به درسم ادامه بدم خیلی نگران درسم هستم دانشگاه پیام نور درس میخونم فعلا دوترم خوندم این ترمی مرخصی گرفتم که کاش نگرفته بودم میتونم سرکلاس نرم فقط ۱۰روز امتحان امتحان برم بدم ولی بازم نگرانم که نتونم یا کسی بچه ها رو نگهه نداره شوهرم سرکاره مامانم هم تو یه شهر دیگس

خیلی استرس این گرفتم از اون طرف میگم بچه هام یکیشون بدم به مامانم نگهه داره اون یکی خودم نگهه دارم از اون طرف میگم نمیتونم یه شهر دیگه بزارمش خودم یه جایی دیگه باشم    موقع امتحانا بچه هام ۴ماهه هستن

عزیزم اول مادر باش بعد پی درس هات ،هیچ فکرشو کردی با کم توجهی بهشون چه آسیبی میزنی یا بخوای از هم جداشون کنی و بدتر از همه اونی که دادی مامانت بزرگ کنه دچار اضطراب جدایی میشه و تو بزرگسالی منزوی ودرونگرا و خودخور نکن این کارو 

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول مادر باش بعد پی درس هات ،هیچ فکرشو کردی با کم توجهی بهشون چه آسیبی میزنی یا بخوای از هم جد ...

درسته ولی خیلی سخته نمیتونم از درسم هم بگذرم میگم اگه بشه اون ده روز روزی دوساعت بزارم پیش خواهرشوهرم برم امتحان بدم بیام

خیلی استرس این گرفتم از اون طرف میگم بچه هام یکیشون بدم به مامانم نگهه داره اون یکی خودم نگهه دارم ا ...

من چهار سال بابت بچه هام عقب کشیدم وقتی شرایط جور شد خوندم واسه خودم عذاب وجدان نخریدم که مادری نکردم و به اون بچه ها رحم کردم که بعد ها آسیب نبینن

هرگز هرگز این کار رو نکن ک یکیشون رو خودت نگه داری یکی رد بدی مامانت نگه داره هرگز

درس هات هم انباشته نکن روی هم و از همون اول خوب بخون و یاد بگیر و نمونه سوال حل کن تا موقع امتحان اذیت نشی 

برنامه امتحانی هم هر موقع اومد ببین کدوم امتحان ها پشت همن یا تو یه روز هستن 

از قبل غذا درست کن و فریز کن واسه اون امتحان ها ک روز قبلش دردسر غذا درست کردن نداشته باشی

درسته ولی خیلی سخته نمیتونم از درسم هم بگذرم میگم اگه بشه اون ده روز روزی دوساعت بزارم پیش خواهرشوهر ...

مرخصی بگیر با خیال راحت به بچه هات رسیدگی کن باور کن بهترین تصمیمه

خیلی استرس این گرفتم از اون طرف میگم بچه هام یکیشون بدم به مامانم نگهه داره اون یکی خودم نگهه دارم ا ...

نه هیچ وقت همچین کاری نکن بچه ها بهم عادت دارن دورشون کنی مریض میشن 

موقع امتحان بگو مامانت بیاد خونتون 

نخوای سر کلاس بری امتحانا رو پاس می کنی

درسته ولی خیلی سخته نمیتونم از درسم هم بگذرم میگم اگه بشه اون ده روز روزی دوساعت بزارم پیش خواهرشوهر ...

درس همیشه هست اما شخصیت بچه الان با محبت و توجه تو شکل میگیره و اگه کم بذاری داغون میشه حالا بگو حاضری یه عمر زندگی بچه هاتو با درسی که همیشه هست عوض کنی ؟

عزیزم اول مادر باش بعد پی درس هات ،هیچ فکرشو کردی با کم توجهی بهشون چه آسیبی میزنی یا بخوای از هم جد ...

یک سال خونده حیفه ک انصراف بده

تجربه ثابت کرده بچه ها به مامان تحصیل کرده خیلی بیشتر افتخار میکنن تا مادری ک بخاطر بچه ها تحصیل نکرده

پیام نور سزکلاس هم نمیخوان برن  امتحان فقط

من چهار سال بابت بچه هام عقب کشیدم وقتی شرایط جور شد خوندم واسه خودم عذاب وجدان نخریدم که مادری نکرد ...

من همینجوری ۴سال بخاطر پسرم عقب انداختم دوقلوهام دیگه خدا خواسته بودن 

یک سال خونده حیفه ک انصراف بدهتجربه ثابت کرده بچه ها به مامان تحصیل کرده خیلی بیشتر افتخار میکنن تا ...

اره فقط امتحاناش میرم که اونم میشه فوقش ۱۵ روز که که روزی دو ساعت امتحان دارم