2777
2789

بعد دو سال اینستاگرام نصب کردم. یهو دیدم اوووه اوووه همه خوشگل و خوش هیکل. بعد دختره رو دیروز سر کنکور دیدم عین زن ناصرالدین شاه بود بخدا. بعد عکساش همه پلنگ و باربی😂😂 زیاد جدی نگیرین اینستا رو. این ادم اصلا اون نبود😂🙌🏻 خیلی هم چاق بود ولی عکساش باربی بود 😐 اصلا یه وضعیه اینستا😂💔 جدی نگیرینش.

🩷

دیگه عکساش و چجوری لاغر کرده بود 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

من احلامو تو کلیپاش می‌دیدم میگفتم چه خوشگله بعد یه ویدیو ازش دیدم در حد یه دختر کاملا معمولی بود

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
بیرون چی؟! تو دنیای واقعی که دیگه ادیت نمیزننبیرون همه اکثرا خوشگلن و خوش اندام

عههه خیلی وقته بیرون نمیرم بخاطر کنکور قبلش اصلا اینجوری نبود😂 البته زیبایی شهرو زیبا میکنه😍👌🏻 ولی اینستا اصلا یه وضعیه😂

🩷
بخدا دختره عین زن ناصرالدین شاه بود همچیش سر جلسه 😂💔

اینا که شکمشون تخته سینه سایز نود چی واقعا هیکلشون اینطوریه شوهرم میخ اوناس

تنهایی یعنی حرفاتو اینجا بزنی🥲
دیگه عکساش و چجوری لاغر کرده بود

به جز صورت، با همون فیلتر، بدن رو هم چاق و لاغر میکنن تو کلیپا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20