2777
2789

دوستان من امشب شربت آلبالو درست کردم ساعت ۱۲ گازو خاموش کردم که امروز بزارم تو یخچال 

رفتم سر گاز دیدم قابلمه گرمه 😭😭😭

سرشو که باز کردم چی ببینم وای حالت سوختگی گرفته طعمش زیاد فرقی نکرده ولی رنگش قهوه ای مانند شده    توروخدا چیکار کنم از صبح دارم گریه میکنم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از عیب‌هایم این بود که نمی‌توانستم درجا جواب آدم‌ها را بدهم. حرف بی‌ربط که می‌شنیدم ساکت می‌ماندم.

گازه خاموش نشده یعنی  بستم گازو  ولی الان بافوت خاموش شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از عیب‌هایم این بود که نمی‌توانستم درجا جواب آدم‌ها را بدهم. حرف بی‌ربط که می‌شنیدم ساکت می‌ماندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
زیر گاز روشن بوده ؟

اره با شعله خیلی کم تا خود صبح😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدا سرت 

مال دنیا ارزش ناراحتی نداره 

البته اگر شوهرت سرکوفت نمیزنه 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
گریه نداره

بخدا دارم دیونه میشم مادر شوهرم بفهمه  مسخره ام میکنه از همه بدتر جاریم باهام قهره بشنوه خوشحال میشه    من چیکار کنم حالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40