2777
2789
عنوان

ازوقتی باردار شدم خیلی

276 بازدید | 13 پست

حساس شدم 

همش فکر میکنم چون نمیتونم رابطه داشته باشم شوهرم خیانت میکنه 

درصورتی که اون اصلا همچین آدمی نیست

از حاملگی متنفر شدم

اعصابم هیکلم صورتم همه چیم بهم ریخته   

هر بژی کورد

دکتر منع کرده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست کاملا طبیعی هست بخاطر هورم‌ونهای بارداریه ولی سعی کن کنار بیایی و از لحظه های بارداریت لذت ببری

اخه بارداریش چیش لذت داره جز استرس و اعصاب خردی که همش نگرانی بچه ت زندس یانه 

سنگینی 

زندگی عادی نداری

هر بژی کورد
اخه بارداریش چیش لذت داره جز استرس و اعصاب خردی که همش نگرانی بچه ت زندس یانه سنگینی زندگی عادی ندار ...

برای بچه ات کتاب بخون شعر بخون لالایی بخون روی آرامش بعد تولدش تاثیر داره برو آتلیه عکس بگیر از تکونش لذت ببر بستگی به دیدگاهت داره که لذت داره یا نه 

یکم مثبت فکر کن آروم باش کتاب نگه داری نوزاد و تربیت فرزند مطالعه کن خودت رو سرگرم تا زودتر بگذره برات

انسانم آرزوست....
یکماه اخیر رو اره اگه جفتم بره بالا شاید دوباره اجازه بده فعلا استراحتم

نگران نباش بابا

انقدر هی می گی فکر بکنن چخبره

یکمم سختی بکشه

نترس کسی که از قراره بره با کس دیگه  از اول رفته 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮