2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 20 پست
نه ببینید تو زندگی همه نظرشون باهم متفاوته منم اینو میدونم اما ایشون ی جوری این مخالفتو ابراز میکنه ...

بخاطر انرژی منفیش دوست نداری باهاش باشی، انرژی هاتون باهم نمیخونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

بخاطر انرژی منفیش دوست نداری باهاش باشی، انرژی هاتون باهم نمیخونه

ببینید مثلا چند روز پیش خونشون تنها بود برادرم ماموریت بود پدر مادرش هم رفته بودن سفر بعد همه مدتی خونمون بود داشت با گوشیش با خواهرش پیام میداد بابام اینا گفتن میمونی گفت نه خواهرم دعوت کرده و...بعد رفت و خواهرش اینا رفته بودن خونه مادرشوهرش خوابیده بودن و ایشون تنها مونده بود بعد زنگ زده بود به داداشم گفته بود اینا ی تعارفم نزدن بگن خونه ما بخواب

ادمای اینطوری انرژیشون منفیه تجربه کردم

به نظرتون پیشش نرم بهتره ؟

شما مثلا ببینیدش اینجوری فکر نمیکنیدا انقد الکی ادا درمیاره و جلوی بابا مامانم خودشو خوب نشون میده نمیدونی اصلا

2802