2777
2789
عنوان

زن داداشم

408 بازدید | 20 پست

این خانم با اینکه خیلی کار خاصی نمیکنه ولی من ازش خیلی حس بدی میگیرم ازش با حرفاش احساسم بد میشه انقد که میگم بار دیگه اصلا باهاش حرف نمیزنم اما متأسفانه من خیلی برونگرام با همه حرف میزنم و نمیتونم باهاش صمیمی نشم به نظرتون چرا این حس بدو دارم نسبت بهش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

😕😕😕

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
یاید دقیق تر بگی نمیدونم

خودمم دقیقا نمیدونم چرا ازش بدم میاد ولی مثلا من میگم من فلان آدمو خیلی دوست دارم یهو میگه نه من حالم ازش به هم میخوره میگم مثلا از چیش میگه از همه چیش

خب چیز بدی بهت گفته؟

چیز بدی قبلا بله تیکه هایی میندازه بعضی ولی الان نه ی جوریه دقیقا نمیدونم شایذ مثلا اینجوری که انگار خیلی خودشو بالا میبینع ی همچین حسی انگار

خودمم دقیقا نمیدونم چرا ازش بدم میاد ولی مثلا من میگم من فلان آدمو خیلی دوست دارم یهو میگه نه من حال ...

اول باید بفهمی چرا باهاش حال نمیکنی 

ک بفهمی حق داری یا ن

بعدش عم سخت نگیر هر کی ی ایرادی داره دیگه 

خودمم دقیقا نمیدونم چرا ازش بدم میاد ولی مثلا من میگم من فلان آدمو خیلی دوست دارم یهو میگه نه من حال ...

اگه همیشه از این مدل حرفا میزنه و به خاطر همین دوست نداری بخاطر انرژی منفی ای هست که ازش میگیری ولی اگه منظورت اینه که هر حرفی چه خوب چه بد میزنی برعکست حرف میزنه این بخاطر اینه که شاید نمیتونی نظر مخالف با خودت را بشنوی و اون هم نقطه ضعفت را فهمیده و ادامه میده به کارش

ذات خواهرشوهر همینه.از همه جا ک بیکار بشه میچسبه ب عیب و ایراد گرفتن از زنداداش

به نظرم خیلی بی انصافیه با اینکه هیچ شناختی از من و ایشون نداری اینجوری بگی دقیقا تو همه‌ی روزایی که حالش بد بود و تو بدترین شرایطش بود همراهش بودم و مثل ی خواهر دوسش داشتم اما الان فرق کرده رفتارش طوری شده که حس بدی بهم میده

اگه همیشه از این مدل حرفا میزنه و به خاطر همین دوست نداری بخاطر انرژی منفی ای هست که ازش میگیری ولی ...

نه ببینید تو زندگی همه نظرشون باهم متفاوته منم اینو میدونم اما ایشون ی جوری این مخالفتو ابراز میکنه که انگار طرف مقابل خیلی کم عقله که همچین حرفی میزنه

2801