2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این اتفاق بدی هست

ولی با کتک و این چیزا حل نمیشه

پس بهتره خانواده درک کنه بخشی از این ماجرا کوتاهی خودشه و بچه اش رو حمایت کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سریالو میگی؟

نه ی دختره هست اسمش دیانا 

اونو میگم 

روسی هست 

عجیب بود برام 

دوست پسرش ایرانی 

تا دید دختره حامله شده...

خلاصه عجیب بود برام 

راستی یکی از تاپیکت هاتو دیدم سریال چینی کره ای میخواستی معرفی کنن بهت 

ببین من یه سریال چینی دارم میبینم یعنی قلب و روح و ذهن و فکر و عشق و علاقه و تمام وجودمو از آنِ خودش کرده دیوونه شدم 

اسمش : برای همیشه از دستت دادم 

الان قسمت ۲۰ هستم یعنی دیوونه سریالش شدم لعنتی 

خب این اتفاق بدی هستولی با کتک و این چیزا حل نمیشهپس بهتره خانواده درک کنه بخشی از این ماجرا کوتاهی ...

موافقم بشدت عاقلانه این موضوع رو تحلیل کردین ❤️ 

بعد وقتی میگی نصف مردم آمریکا نامشروع متولد شدن وآمار تجاوز و خودکشی تو اروپا و آمریکا بیشترینه غرب پرستای روشنفکر نما حمله میکنن بهت آمار خودشونه بابا

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

بعد وقتی میگی نصف مردم آمریکا نامشروع متولد شدن وآمار تجاوز و خودکشی تو اروپا و آمریکا بیشترینه غرب ...

اگر این اتفاق برای دختر شما پیش بیاد چه میکنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر این اتفاق برای دختر شما پیش بیاد چه میکنید

دخترم کجا بود 😂 مجردم ولی بچه دار شم توجه میکنم بچم با  این فرهنگ بی بند و باری شیطانی بیگانه باشه مثل خودم  ، سعی میکنم با معرفت بزرگش کنم که عاشق نور بشه نه اینکه جذف پلیدی ها و کثیفی های این دنیای دنی بشه

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

دخترم کجا بود 😂 مجردم ولی بچه دار شم توجه میکنم بچم با این فرهنگ بی بند و باری شیطانی بیگانه باشه ...

بله متوجهم

صد البته تربیت مهمه

ولی بفرمایید اگر این اتفاق بیفته به نظرتون ن چه باید کرد

بله متوجهمصد البته تربیت مهمهولی بفرمایید اگر این اتفاق بیفته به نظرتون ن چه باید کرد

عزیزم منظورتون کدوم اتفاقه ، دو حالته بهت به زور تجاوز میشه خب میری شکایت میکنی و خدا میدونه برای کسی که این حادثه رخ داده چه حالت وحشتناکی رو تجربه کرده که باید به یه مشاور درست حسابی بری ، حالت دوم طرف خودش پا داده که البته پسر دختر هیچ فرقی نداره موضوع اینه تو همچین موردی یعنی اینکه اون آدم اصلا معنی شرم و حیا رو نمیدونه باید ارتباطات معنویش رو با خالق یگانه ببره بالا 

عزیزم مطمئن باش اندازه ماها عجیب نیستن! حداقل با یک نفرن اگرم ازش سیر شدن ول میکنن میرن پی زندگیشون

ما روزی صد تا تاپیک تو نی نی سایت داریم که دعا کنید شوهرم بمیره... یا اینکه میگن من با یکی تو رابطم ولی شرایط ندارم از شوهرم جدا بشم. مرده زن داره سه چهار تا هم دوست دختر و شریک جنسی

اونا حداقل تکلیفشون با خودشون معلومه یعنی وقتی وارد رابطه میشن جدید و وفادار حالا میخواد در حد دوستی هم باشه ولی وفادارن

بعد فرهنگ ما این چیزها رو بد میدونه ولی زن صیغه رو مجاز میدونه

عزیزم مطمئن باش اندازه ماها عجیب نیستن! حداقل با یک نفرن اگرم ازش سیر شدن ول میکنن میرن پی زندگیشونم ...

چقدر کامل ند و والا 

چه تحلیلی 

اونها هم انسان ند ،مثل ما پر از خطا 

من شناخت چهره به چهره و شخصی ندارم ولی از اونچه تو فیلم و سریال هاشون دیدم همه ی این چیزهایی که گفتید را داشتند 

خیانت 

دروغ 

فریب 

ریاکاری 

خیلی از فیلم های مشهور هم از همین موضوع خیانت در خفا و پنهان کاری هستند