2777
2789
عنوان

پسری دیدید خودش دلش با یکی دیگه بوده اما مادرش زن براش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 59 پست
اقا تعریف کن جریانش بگو

یکی از دوستانم با مردی که هم خودش هم خانواده ش عاشقش شده بودند نامزد کرد. متاسفانه برادر اون آقا در یه سانحه تصادف فوت کرد. خانواده پسر مجبورش کردند نامزدی دوستم رو پس بده و با بیوه برادرش ازدواج کنه

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

بله برادرم.

عاشق دختر دایی بابام بود اما مادرم براش دختر دایی خودمو گرفت.داداشم انقد خوشگل بود و مهربون اصلا دختر داییم به داداشم نمیومد.بعد ازدواجشون داداشم مریض شد زنداداشمم ولش کرد رفت.داداشم تو مریضی خودش فوت شد.زن داداشمم رفت واسه خودش ازدواج کرد و ....

الان مامانم میگه شاید اگر اون عشقش زنش بود هرگز ولش نمیگرد و اون روحیه ی مبارزه با بیماری رو داشت.حیف که پشیمونی سودی نداره.

برای شادی روح برادرم اگز دوست داشتید یه صلوات بفرستید.ممنونم.

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
بله برادرم.عاشق دختر دایی بابام بود اما مادرم براش دختر دایی خودمو گرفت.داداشم انقد خوشگل بود و مهرب ...

خدارحمتش کنه 

خب چرا مادرت اینکارو کرد؟ یعنی مادرت نا دانسته  زن براش گرفت؟

خب چرا همون عشق خودشو براش نگرفتید؟

چرا مخالف بود؟الان خوشبخته با زن خودش؟تو مجرد موندی؟

من یه  تار مو عشقمو  به کل هیکل صدتا مث  اونارو نمیدم 

یه درصد به گرد پاش  هم نمیرسه 

ولی مقصر خودش  بود که عرضه نداشت   عشق  که از بچه گی  داشت  رو به دست بیاره  مامانش براش تصمیم گرف

بعدش که دیگه   نامزد  کرده   گفته که داغ عاطفه  تا ابد رو دلم میمونه😅

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم🙂❤️‍🩹
من یه تار مو عشقمو به کل هیکل صدتا مث اونارو نمیدم یه درصد به گرد پاش هم نمیرسه ولی مقصر خودش ...

ت هم عاشقش بودی راستی بگو  چون بهش نرسیدی  اینجوری  میگی که  یه تار مو عشق ات نمیدی؟

ت هم عاشقش بودی راستی بگو چون بهش نرسیدی اینجوری میگی که یه تار مو عشق ات نمیدی؟

نبخدا من  دوسش نداشتم   اصن مث داداشام بود   

بعدا متوجه شدم بهم علاقه پیدا کرده  ولی خب من حسی نداشتم بهش اصن  ولی خب میگم که اون میتونس تلاششون بکنه  باورت نمیشه روزی ک آوند برا عقدش دعوت کنه یه جور حسرت   ته  چشاش  بود 

ایناهم مال قبله   من نفسم  بنده نفسای  عشقمه جونمه اصن .

من حتی مقایسه هم نمیکنم  چون   در حدش نیس 

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم🙂❤️‍🩹
خدارحمتش کنه خب چرا مادرت اینکارو کرد؟ یعنی مادرت نا دانسته زن براش گرفت؟ خب چرا همون عشق خودشو بر ...

مادرم چون دختر داداشش بود بزور داد به بیچاره نذاشت با عشقش ازدواج کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
مادرم چون دختر داداشش بود بزور داد به بیچاره نذاشت با عشقش ازدواج کنه

جسارتا دااتش خدابیارمزت هم هیچ مقاوتی چیزی نکرد؟ 😕  مگه میشه کسی بزور برای ادم زن بگیره؟

جسارتا دااتش خدابیارمزت هم هیچ مقاوتی چیزی نکرد؟ 😕 مگه میشه کسی بزور برای ادم زن بگیره؟

چرا خیلی مقاومت کرد.مامانمم همش قلبشو میگرفت نیگفت قلبم درد میکنه تو میخوای منو بکشی.هر روز مامانم دعوا درست میکرد.داداشمم میگفت اخه من دوسش ندارم هی مامانم خودشو مینداخت زمین هی غش میکرد.اللن که بزرگ شدم و از اون زمان ۲۰ سال میگذره میفهمم مامانم همش فیلم بازی میکرد.با زندگی داداشم قمار بدی بازی کرد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جسارتا دااتش خدابیارمزت هم هیچ مقاوتی چیزی نکرد؟ 😕 مگه میشه کسی بزور برای ادم زن بگیره؟

بابام خیلی کمک داداشم میکرد یادمه مامانم یه دعوای بزرگی درست کرد با بابام و داداشم.ابرو ریزی دراورده بود.هر روز دعوا که باید دختر داداشمو بگیری.بعد مرگ داداشمم اون دختر عشق داداشم ازدواج نکرد....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801