هیچی والا دختره آشنای باباش بود مجبورش کردن با تهدید مال و اموال الآنم یه بچه دارن ولی درگیری و دعواهاشون به حدی هست که شب و نصف شب فامیلم در جریان میزارن طلاقم که خب نمیتونه بده دیگه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند.
توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت. اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.
بله همسرم دختری میخواست براش رفتن کسی دیگه رو گرفتن با یه بچه جدا شد هر کاری میکرد به دلش نبود .البت ...
یعنی الان شما نفر سومی؟
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
پسر فامیل نزدیک .دانشجو بود از یه دختری هم دانشگاهی اش خوشش میومد چند سال با همدیگه دوست بودن و از د ...
وایییی همین واسه یکی از پسرای فامیل مام صدق میکنه
با این تفاوت ک اون الان نزدیک ب ۵۰ و خوردیی سالشه و رفت یکیو ک قبلا عروسی کرده و ۳ تا بچه داره رو گرفت😐💔
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اون وسطا شاید با خیلی ها هم بوده خودش همرو تعریف کرده نه مهم نیست برام .مهم اینه آخریش منم ۱۳ساله ب ...
عی جان چ خوب امیدارم رابطتتون ۱۲۰ ساله بشه🥲😂❤️
ممنون عزیزم.کلا خیلی با دخترا دوست بوده همه رو هم میدونم از اول گفت ولی تو این ۱۳سال تا به حال خطای ...
بابا دمت گرممممم❤️🥺