2777
2789
عنوان

پسری دیدید خودش دلش با یکی دیگه بوده اما مادرش زن براش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 59 پست
اخی😭 داستانش تعریف کن توروخدا

هیچی والا دختره آشنای باباش بود مجبورش کردن با تهدید مال و اموال الآنم یه بچه دارن ولی درگیری و دعواهاشون به حدی هست که شب و نصف شب فامیلم در جریان می‌زارن طلاقم که خب نمیتونه بده دیگه 

سال۹۴عقد بستیم سال۹۷ فهمیدم قبل من یکیو تاحد مرگ میخواسته خانوادش نمیذاشتن مادرشوهرم عاقش میکنه شوه ...

تو عاشق شوهرت شدی؟    خب الان چته شما

قبلا شما یکیو دوست داشته ول شده رفته  چرا  میخای خون یه پا کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم دختری میخواست براش رفتن کسی دیگه رو گرفتن با یه بچه جدا شد هر کاری میکرد به دلش نبود .البت ...

یعنی الان شما نفر سومی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
سال۹۴عقد بستیم سال۹۷ فهمیدم قبل من یکیو تاحد مرگ میخواسته خانوادش نمیذاشتن مادرشوهرم عاقش میکنه شوه ...

تو عاشق شوهرت شدی؟    خب الان چته شما

قبلا شما یکیو دوست داشته ول شده رفته  چرا  میخای خون یه پا کنی

2802
پسر فامیل نزدیک .دانشجو بود از یه دختری هم دانشگاهی اش خوشش میومد چند سال با همدیگه دوست بودن و از د ...

وایییی همین واسه یکی از پسرای فامیل مام صدق میکنه

با این تفاوت ک اون الان نزدیک ب ۵۰ و خوردیی سالشه و رفت یکیو ک قبلا عروسی کرده و ۳ تا بچه داره رو گرفت😐💔

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
تو عاشق شوهرت شدی؟ خب الان چته شماقبلا شما یکیو دوست داشته ول شده رفته چرا میخای خون یه پا کنی

اوایل اره ولی عکس العمل شوهرم سرد بود

من رو بازی دادن من وسیله ای بودم برای فراموش کردن نفرقبلی نه علاقه ای بود ن چیزی

خدایا شکرت
از چه نظر سومی هستم؟

یعنی یکیو دوست داشته نرسیده ۱

یکیو گرفته بوده طلاق داده ۲

شما الان ازدواج کردی باهاش ۳

راضی؟ باعث ناراحتیت نمیشه؟

یعنی یکیو دوست داشته نرسیده ۱یکیو گرفته بوده طلاق داده ۲شما الان ازدواج کردی باهاش ۳راضی؟ باعث ناراح ...

اون وسطا شاید با خیلی ها هم بوده خودش همرو تعریف کرده نه مهم نیست برام .مهم اینه آخریش منم  ۱۳ساله با هم هستیم

اون وسطا شاید با خیلی ها هم بوده خودش همرو تعریف کرده نه مهم نیست برام .مهم اینه آخریش منم ۱۳ساله ب ...

عی جان چ خوب امیدارم رابطتتون ۱۲۰ ساله بشه🥲😂❤️

عی جان چ خوب امیدارم رابطتتون ۱۲۰ ساله بشه🥲😂❤️

ممنون عزیزم.کلا خیلی با دخترا دوست بوده همه رو هم می‌دونم از اول گفت ولی تو این ۱۳سال تا به حال خطایی ازش ندیدم.خواهراشم موندن چطور پایبند من بوده .

ممنون عزیزم.کلا خیلی با دخترا دوست بوده همه رو هم می‌دونم از اول گفت ولی تو این ۱۳سال تا به حال خطای ...

بابا دمت گرممممم❤️🥺

2801