2777
2789
دخترداییمو شوهرش دوبار عقد کردن دوباره طلاق گرفتن

بارسوم چی شد؟😅

ـمگه میسه با یه ادم    خب مشکلشون چی بود؟ هردوبار طلاق

و ایا  خواستگار سنتی اش بوده یا خودشون همدیگرو میخواستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
بارسوم چی شد؟😅ـمگه میسه با یه ادم خب مشکلشون چی بود؟ هردوبار طلاقو ایا خواستگار سنتی اش بوده یا ...

دخترعمو پسرعمو بودن دخترداییم مشکل اعصاب داشت طلاق گرفتن دوباره بخاطر بچه ازدواج کردن ک دخترداییم ب ترامادون اعتیاد پیدا کرد وازشوهرش جدا شد با یه پسره دیگه اشنا شد اون پسره هم خونه و ماشین دخترداییموازش گرفت الان دختر داییم با یکی دیگه ازدواج کرده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من خررر طلاق گرفتم دیگه عقد خونده نشد برگشتن الانم میخام اقدام ب طلاق کنم بدترین کاره ک جدا بشی و بر ...

چرا چی میگه باز شوهرت؟بچه هم داری؟

دخترعمو پسرعمو بودن دخترداییم مشکل اعصاب داشت طلاق گرفتن دوباره بخاطر بچه ازدواج کردن ک دخترداییم ب ...

دختر داییت هرچی شوهرتپه ماله خودش کرده 😅     خیلی برام سواله  خانم هایی که طلاق گرفتن  خواهان بیشتر دارن نمیدونم چرا تا دخترای مجرد

دختر داییت هرچی شوهرتپه ماله خودش کرده 😅 خیلی برام سواله خانم هایی که طلاق گرفتن خواهان بیشتر ...

خب ولنگ وباز میگردنو مردای بیشتری میاد سراغشون البته اکثرا نخاله هستن