2777
2789
عنوان

دانش اموزا کنکوریا یه لحظه میاین

119 بازدید | 11 پست

اقا من بلاتکلیفم پدر مادرم یه مشاور برام نمیگیرن من یکم راه بیوفتم از شدت استرس کارم به قرص کشیده موهام ریخته اینطوری ادامه بدم میمیرم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف دوستامو میبینم میرن کلاس و اینا پول خرج میکنن(دهم انسانی هستم) اما من به زور زحمت رفتم کتاب تست خریدم با پول گردنبندم همونو دارم میخونم درسنامشو و تست میزنم ، اصن نگرانم ، دارم میرم یازدهم به این فکر میکنم چجوری برا کنکور بخونم چجوری مطالبو فراموش نکنم لطفا یکی راهنمایی کنه منو 

مشاور میخواد بهت چی بگه مگه ؟ یه برنامه درسی میده که باید به اون پایبند باشی همین پول تو جیبی نمیگیر ...

پول تو جیبی؟؟ انگار موندم رو دستشون فقط انتظار الکی ازم دارن هیچ خرجی نمیکنن میتونم به جرئت قسم بخورم حتی هزار تومن خرج تحصیل و کنکورم نمیکنن اما تا بگی ادعا و انتظار دارن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واای چقدر بد ، پس قراره چیکار کنی ؟

من یه گردنبد داشتم یادگاری بود از مامان بزرگم البته طریف بود قیمتش شد ۳ تومن همونو فروختم ۲ تومن کتاب خریدم دارم همونو میخونم درسنامشو و تستاشو میزنم اما با خودم میگم تا سال بعد و دابستونش‌ اگه عمری باشه خب مطالب یادم میره این چیزه طبیعیه یعنی میشه‌تابستون سال بعد هم ده و هم یازده جمع کرد؟؟؟

به زور زحمت تونستم یکم‌دیگه پول جمع کنم نقد همونم دیدم دیروز کم‌شده فهمیدم والدینم برداشتن و انکار میکنن اخه من تک و تنها بدون‌ هیچ حماستی با این همه انتظار و ادعا چیکار کنم؟ بخدا به مرگ راضی ترم

برا درسا تو مجازی کلی دوره های دبیرای موسسات مختلف هست بنظرم اونا رو ببین 

و کتابم پی دی اف هست البت اگه با گوشی اینا اذیت نمیشی من که امسال چشمام کلا به فنا رف از بس پی دی اف خوندم مخصوصا برا نهاییا 

و خب یسری جاهام هست کتابا رو با قیمت کمتر چاو میکنن میفرستم سیاه سفیدو سیمی اینا 

حالا نمیدونم دیگه 

یه چنل هم هست اسمش ریل منه تو تلگرام پیداش نکردی بگو آیدی چنلو میفرستم یه پین داره که توش برا کنکور اینا کلا توضیح داده برنامه ریزیو... رو گوش بدی بد نیست

اگه سوال دیگه اییم داشتی بپرس در حد دانشم بت جواب میدم

نمدانم
من یه گردنبد داشتم یادگاری بود از مامان بزرگم البته طریف بود قیمتش شد ۳ تومن همونو فروختم ۲ تومن کتا ...

فراموشی مطالب یه چیز طبیعیه. 

اره اکثر‌ کنکوری ها همین کارا میکنن 

ببین گروه کتابیکو رو توی تلگرام داشته باش ، اونجا پی دی اف کتاب های کمک اموزشی رو میزارن 

به جای کتاب نو ، کتاب دسته دوم بگیر 

از سایت های مختلف ازمون های قلمچی رو هم بگیر بزن 

موفق باشی 😘😘

برا درسا تو مجازی کلی دوره های دبیرای موسسات مختلف هست بنظرم اونا رو ببین و کتابم پی دی اف هست البت ...

بنظرت سال بعد تابستون میتونم هم دهمو و هم یازدهمو بخونم ببندم و فراموش نکنم؟ من از اون دسته نیستم نخونم ولی واقعا با این امکانات کم فقط کتاب تست میتونم بخرم ، گزینه‌دو زنگ زدم میگن ۵/۲۰۰ واقعا ندارم پولشو ، حالا یه جا خوندم یکی میگفت‌ میتونید کلیه بفروشید نمیدونم مثل این احمقا این فکره افتاده تو سرم 

بنظرت سال بعد تابستون میتونم هم دهمو و هم یازدهمو بخونم ببندم و فراموش نکنم؟ من از اون دسته نیستم نخ ...

ببین راحت میتونی مرور کنی 

تست که میزنی یسریا که بلد نیستی یا بنظرت جالب میان رو علامت دار کن برا تابستون میتونی اونارو مرور کنی 

الان هم میتونی یا دهمو مرور کنی یا یازدهم مثلا زیستشو پیش خوانی کنی

و تینکه ببین فرآموشی همیشه هست پس اینجوری نباش که کن الان یچیزی خوندم دیگه برا همیشه یادم میمونه و دیگه فرآموش نمیکنم 

و برا آزمونا میتونی تو چنلای تلگرام که سوالا رو میزارن بری چاپ کنی سوالا رو خودت تو تایم از خودت آزمون بگیری 

و برا آزمونا زیاد نگران تراز و درصدو.. نباش بیشتر رو اینکه تحلیل کنی آزمونرو تمرکز کن 

نمدانم
بنظرت سال بعد تابستون میتونم هم دهمو و هم یازدهمو بخونم ببندم و فراموش نکنم؟ من از اون دسته نیستم نخ ...

به فکر کلیه فروشیو این چرتو پرتام نباش سلامتی خودت از هر چی مهم تره 

این فکرای چرتو از سرت بیرون کن لطفا پیگیر این چیزام نباش 

اعصاب منو بهم نریز با این چیزا بچه

دیگه حتی آگهیاشوهم نمیری نگا نمیکنی اوکی؟

نمدانم