2777
2789

انقد حالم بده قلبم درد می کنه انگار تیکه تیکه شدم تمام وجودم یخ کرده دوس پسرم نبود من اصلا اهل دوستی نیستم اصلا هر روز استوری اینستاشو می دیدم اولین پسری بود که تا حالا تا این حد به دلم نشسته بود نزدیک یه سال تمام فکر و ذکرم بود تو فکرم و تصورم باهاش ازدواج کرده بودم تمام حواس اون بود موقع خرید موقع مسافرت همش هندزفری تو گوشم بود و بهش فکر میکردم عکساشو می بوسیدم نگاش میکردم دلم قنج می رفت سه ماه بود استوری نزاشتع بود دلم براش یع ذره شده بود تا رفتم دیدم استوری گذاشته کلی ذوق زده شدم گفتم کاش عکس خودش باشه عکسش خودش بود اما کنار یه دختر نامزدیش بود اون لحظه یه لحظه غریب بود خیلی غریب تموم بغض های عالم ریخت تو سینم تمام وجودم یخ کرد الان سه روزه نخوابیدم و غذا نخوردن تمام امتحانا رو خراب می کنم فقط گریه می کنم همه میگن شدی این میت قلبم درد می کنه گلوم گرفته نفس نمی تونم بکشم دلم میخواد خودمو بکشم خدایا تو که به من ندادیش منو بکش

.

مگه رفتی بهش گفتی دوسش داری؟

علم غیب داشت خودش بفهمه؟

دوست هم که نبودید 

باید همون پارسال میگفتی بهش خب

علم غیب ک نداشت بیچاره

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

نگفته بودی بهش ؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه رفتی بهش گفتی دوسش داری؟علم غیب داشت خودش بفهمه؟دوست هم که نبودید باید همون پارسال میگفتی بهش خب ...

همه میگن بهش میگفتی ولی نمیشه این خواستگار قدیمی بود مادرم رد کرده بود اگه میگفتم داستان میشد و می‌گفت خواستگار نداشتی افتادی دنبال من و هزار تا چیز 

.

😐 ادم نرمال عشق یک طرف‌ اون بیچاره حتی نمیدونست خدا چطور بهت بدتش! وقتی تو تخیلات خودت فقط عاشقش بو ...

اسی ببخشید یاد یه چی افتادم

یکی هی می‌رفته امام زاده ای جایی گریه و التماس که بهم بچه بده، یه یه سالی کارش این بوده

آخرش یکی میاد به خوابش ، میگه شما اول زن بگیر بعد بچه بخواه

خب اسی جان وقتی طرف نمی‌دونسته حسی داری بهش چیکار کنه؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نمیدونم چرا ولی حس میکنم نیاز به محبت داری عزیزم 

یعنی خودت رو دوست نداری و عاشق آدمی میشی که نمی شناسی و عاشق قیافه اش شدی 

زمان بذار روی دوست داشتن خودت و اعتماد به نفس و عزت نفست

از اون پسر خوب ها هم کلی هست نگران نباش این نشد یکی دیگه 

هرچند کلا پسر ها خیلی خوب نیستند : ) مگر اینکه استثنا پیدا کنی 

اسی ببخشید یاد یه چی افتادمیکی هی می‌رفته امام زاده ای جایی گریه و التماس که بهم بچه بده، یه یه سالی ...

عزیزم نمیشد نمیشد بهش بگم واقعا چن بارم ازم خواستگاری کرد ولی باز مادرم رد می‌کرد به مادرمم گفتم خودشو زد بعد اون دیگه نگفتم چون فکر منفی میکرد راجبم

.

همه میگن بهش میگفتی ولی نمیشه این خواستگار قدیمی بود مادرم رد کرده بود اگه میگفتم داستان میشد و می‌گ ...

همون بهتر که نگفتی اوقت تو میموندی یه غرور شکسته هی بهش فکرمیکردی حرص میخوردی 

آفرین بهت تونستی جلو حماقت خودتو بگیری 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم