2777
2789
عنوان

بچه ها قرض یا صدقه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من در مورد مسعود اینکه خودش میاد سمتم؟ کی میاد؟ و حسش نسبت بهم چیه و بهم فکر میکنه یا نه

بله از طرف مسعود برات خوشحالی میبینم فصل بهار یا تابستان تا حدودی بهت فکر می‌کنه حسش مثبتخ

بله از طرف مسعود برات خوشحالی میبینم فصل بهار یا تابستان تا حدودی بهت فکر می‌کنه حسش مثبتخ

عزیزم من دوتابچه کوچیک دارم خداخیرت بده شوهرم بایا بچه م رفته قهرمیگه توافقی جداشیم مهریه مونصفش رومیده به نظرت صبرکنم اشتی میکنه ؟اگه اره کی ؟پای زنی درمیونه ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم من دوتابچه کوچیک دارم خداخیرت بده شوهرم بایا بچه م رفته قهرمیگه توافقی جداشیم مهریه مونصفش روم ...

ببین عزیزم ذهنت درگیره نقشه هاتون بهم ریخته هردوتا انگار کلافه هستین ازت ناامید شده انگار وابستگی و رها کرده یا می‌کنه  خدا بزرگه خیال و توهم یا فکرو خیال برای شما زیاده روی وعده یک به نتیجه میرسه

ببین عزیزم ذهنت درگیره نقشه هاتون بهم ریخته هردوتا انگار کلافه هستین ازت ناامید شده انگار وابستگی و ...

عزیزم متوجه نشدم یعنی قصدش اشتیه یاطللق ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️