2777
2789

شیرخشک مخصوص نمیدی مگ؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطره چیٕ

اسمش یادم نمیاد باید دکتر بده ب اندازه وزن بچه میگع چند قطره

خودت ی بیسکویت شکلات دکتر میگفتدبخوری تا ۱۰روز بیشتر اثر داره ب بچه.  پنیر ماست شیر دوغ شکلات  هرچی ب شیر اینا درست میشه سعی کن نخوری.   

اسمش یادم نمیاد باید دکتر بده ب اندازه وزن بچه میگع چند قطرهخودت ی بیسکویت شکلات دکتر میگفتدبخوری تا ...

ابنا رو ک الان ۱۷ماهه رعایت میکنمبچم ی کم خامه ناخواسته خورد الان سه ماهه درگیر سرفه هاشممیخواستم ببینم اصلا اینجور بچه ها خوب میشن

شما بچتون این بیماری رو داشته؟و

خواهر زادم همین جوری بود

اون حساسیت پروتئین گاوی داشت دکتر گفته بود رعایت غذاییی همونای ک گفتم بالا نخوره ی قطره ب بچش داداه بود

اون سرفه نداشت

سرفه برای آلرژیه  ی متخصص ببر برای سرفه اش بگو اگه زیاده همین الان درمانش کن نمونه روش تا بزرگسالی