2777
2789
عنوان

من دیوونم یا نه ترخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست
من مامان بابام جدا شدن حالا به هر دلیلی یکیشون بگیم بابام به درد نخورد مامانمم تو فامیل و همه جا از ...

چقدر بد من خودم اولویتم عزت نفسم و غرورم هست مادرت هم متاسفانه اشتباه کرده دیگه

حالاهم بهش میگم تو اینجوری میگه تا کی از گذشته حرف میزنی منو سکته میدی و فلان 

ازش بدم میاد نمیدونم چرا ازش متنفرم 

میگه دیوونه ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه خودکشی کنم دلم برای شوهرم میسوزه امشب از ته دل میخوام خودکشی کنم میخوام بمیرم 

من هیچوقت نمیتونم غرور و اعتماد به نفسمو برگردونم

من اگه خودکشی کنم دلم برای شوهرم میسوزه امشب از ته دل میخوام خودکشی کنم میخوام بمیرم من هیچوقت نمیتو ...

نه عزیزم این فکرارو دور کن از خودت اهمیت نده اصلا بزار هرجوری دوست دارن فکر کنن مهم خودتی خدارو شکر شوهر خوبی هم داری نا شکری نکن

2799
منم شهر دوریم ولی تو قلبم یه غم بزرگیه دلم نمیخواد سلام علیکم کنم اووووه انقد زیاده درد دلم از دستشو ...

از خودت ضعف نشون نده هیچوقت ، سلام معمولی بکن بهشون و محل نده

یه وقتایی میان خونه مامانم ، میگم خونه مامان منه ، من اگه نرم پس کی بره ، اتفاقا من باید حتماا برم ، خودتو منع نکن از حق خودت.

برو و محل هم نده.

مهمونی خونه ی اونا ‌که هیچی ، من خودم چندین ساله پامم نزاشتم خونه هاشون.

اما خونه مامانت اگه اومدن برو و خودتو مشغول کن.

اگه تو نری پس کی بره؟

خونه مامانته

چیزی ام میگن بزار فکر کنن نشنیدی ۲ سه بار که جواب سر بالا بده

۲ ۳ بارم که جواب یک کلمه ای

من خودم اوایل مامانم گیر میداد که تو چرا انقدر با اینا بدی ، من گفتم تو میخوای ارتباط داشته باش به من مربوط نیس خونه ی خودته ، اما من دیگه بزرگ شدم راهمو از اینا جدا میکنم ...

بچه تر که بودم انقدر حرص میخوردمم از  رفتارشون  چقدر الکی گریه میکردم و خودمو اذیت میکردم.

الان راحت نه ارتباطی نه حتی پیامی و هیچی ، قشنگ‌انگار یه خانواده ی غریبه.