2777
2789
عنوان

پیش دکتر گیلدا عمید نروید😔

16940 بازدید | 37 پست

من در سال ۹۴ باردار شدم و دکترم عمید بود ایشون همیشه سرشون شلوغ بود با اینکه من در مدرسه ای بودم ک دختر ایشان در انجا درس میخوند بخاطر شلوغی زیاد منو‌ بخاطر نمی اورد ، همیشه مطب شلوغ بود ، و ساعتها خانمهای باردار امیدواری من من ک امید ب داشتن فرزند سالمی بودند منتظر می ماندیم ، در سونو های من ک واسعی انجام میدادند بهم میگفتند ک قد استخوان ران و بازوی بچت کوتاهتر از هفته ی خودش هست اینو ب پزشکت بگو، و بعد از مطرح با ایشون بهم گفتند این نرماله چون‌قد پدرش کوتاهه!!!! غربالگری اولم بهم گفتند ک بچه هنوز کوچیکه و استخوان  بینیش هنوز دیده نمی شه برو یک هفته دیگه دوباره سونو کن !!! هفتهی   ۱۶  برای غربالگری دومم بخاطر عوارض جراحی معدشون  ( اگر اشتباه نکنم ) برای یکی دو هفته نبودند، و من یک لکه چربی در قلب جنین داشتم و ارجاع شدم ب اکوی قلب ک متخصص قلب گفت اگر غربالگریهاتو انجام دادی و سالم بود بعد از ب دنیا امدن دوباره اکو کن ، من خیلی استرس داشتم و بعد از مراجعه ب مطب فهمیدم نیستند و منشیش گفت یک هفته صبر کنید تا خودشون بیان ( در صورتیکه زمان غربالگری داشت میگذشت)  بعد از اومدنشان اصلا منو ندیدند و ب منشیشون گفتند م بهم اطلاع بدهند با دیدن اکوی جنین کفتند نیازی ب غربالگری خون دوم نداری خیالت راحت الانم از زمان غربالگری خون گذشته!!!. منم با خیال راحت تا زایمان ب امید روزهای خوب صبر کردم و دخترم بدنیا امد با یک کروموزوم اضافه 😔 نحوه ی رفتار دکتر کودکان کسرا بسیار بد بود و خودشون هم اومدند بالای سرم و گفتند انشالله بچت سالمه ببرش غربالگری اگر نبود سریع ی بچه دیگه بیار!!!!!!!!! بماند ک دیگه با من تماس نگرفتند و بماند ک دختر کوچولوی من در یک سالگی دچار سرطان خون شد و البته  ب لطف خدا الان زنده هست ولی من دایم در بیمارستان هستم و در کار درمانیهای و ….. چون این فرشته ها نیاز ب مراقبت ویژه دارند، دوستان عزیز هر دکتری ک شلوغه لطفا نرید چون کمتر ب مریض هاشون میریند ، این اطلاع رسانی وظیفه من بود برای مادرانی ک با امید میخوان بچه دار شوند ولی کوه مشکلات کمرشون رو بخاطر سهل انگاری ی پزشک شکسته و من عمید  رو ب خدا سپردم ک روز ی یکجا یک زمان منو جلوی چشمم بیاره و کوه دردم را🤲🤲🤲🤲🤲

عمیقا ناراحت شدم😞

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق دارید ناراحت باشید

و اینکه پزشکانی که سرشون شلوغ هست دقتشون گویا پایین تر هست

اما در مورد ایشون دو نفر از دوستان و اقوامم جراحی فیبروم با ایشون داشتند و خیلی راضی هستند. البته تشخیص شرایط جنین با اون موضوع متفاوت هست 

فقط چون اسمشون رو دیدم گفتم تجربه ای که از ایشون دیدم رو بگم

خوب عزیزم چه اسراری داشتی با شلوغی و نبودن دکتر حتما بری اینجا خوب میرفتی جای دیگه

بله متاسفانه اون موقع نمی فهمیدم ک این چقدر خطرناک میتونه باشه و یکی از دوستام هم پیشش زایمان کرده بود میگفت  توی نظر سنجی ها خیلی تعریفشو کردن . متاسفانه این اصرارم ب قیمت خیلی زیادی برام تمام شد ک نتیجش داشتن فرشته کوچولومه ک سندرم داون هست و البته ک عاشقشم و بهترینها رو براش میگذارم ولی واقعا کم ک می ارم ته دلم ب دکتر عمید و کاراش ک فکر میکنم می بینم تنها کسی ک نم تونم ببخشمش و نگرانیم این بود ک این بلا رو سر کس دیگه ی نیاره برای همین نوشتم ک اگاهی رسانی بشه.

عزیزم من تعجب میکنم از شما که گفتن استخوان پاهاش رشد نکرده ایشون گفته چون قد پدرش کوتاهه!!!! و شما د ...

من نمی دونستم این نشانه های نقص ژنتیکی هست و متاسفانه توی سونو هم بهم نمی گفتند این نشانه سندرم داون هست و دکتر همید هم به من نگفت ک این نشانگان داون هست ، اون‌موقع من مثل همه مادرهای دیگه فقط هفته ب هفته توی اینترنت چک میکردم ببینم الان بچه چند سانته و کلی رویا و ارزو 

حق دارید ناراحت باشیدو اینکه پزشکانی که سرشون شلوغ هست دقتشون گویا پایین تر هستاما در مورد ایشون دو ...

بله برای منهم جای عملمم بسیار تمیز و مرتب جراحی شده و متاسفانه منهم اینها رو شنیده بودم ک خودم رو بهش سپردم و البته نه خودم رو بلکه نسلم رو ب اون سپردم .

عمیقا ناراحت شدم😞

ممنون از همدردیتون

اینها رو فقط برای اگاهی و اطلاع رسانی کفتم چون فکر میکنم وظیفم هست،

در این سالها انقدر من گرفتار بودم ک چند بار فکر کردم برم پیشش و دخترم رو هم ببرم و بگم این نتیجه اعتماد من ب دکترم بود ک باعث درد و رنج من و دختر مهربووونم شده ک بعد از سالهای شیمی درمانی و مشکلات بعد از ان من دیگه نتونستم ب بچه دوم فکر کنم ولی همسرم گفت ما عاشق دخترمون هستیم سعی کن ببخشیش و رهاش کنی ولی نمی تونم ببخشمش . دبدم تنها راهش اینه ک بتونم جاهایی صحبت کنم ک همه ببین و اشتباهم رو تکرار نکنند . 

بله برای منهم جای عملمم بسیار تمیز و مرتب جراحی شده و متاسفانه منهم اینها رو شنیده بودم ک خودم رو به ...

بهتون حق می دم

نتیجه اعتماد آدم نه تنها روی زندگی خودش که آیندگان هم تاثیری داره!!

شما تقصیری نداشتی و به یه پزشک که از قضا معروف هم هست اعتماد کردی

البته ایشون هم قطعا نه از سر عمد بلکه کوتاهی باعث این مشکل برای شما شدند و ای کاش بعدا حتما بهشون مراجعه می کردید و یا حتی شکایت

خیلی خوبه که اینجا به جای تاپیک های به درد نخور و گاه دروغ تجربیاتی از این قبیل به اشتراک گذاشته بشه که مثلا یکی مثل من که اگر هر کسی درباره این پزشک می پرسید به دو تجربه موفق اشاره می کردم و الان حتما یادم می مونه که تجربه شما رو هم بهش اضافه کنم

خدا شما رو برای دختر عزیزتون و اون فرشته و هدیه الهی رو برای شما حفظ کنه

بهتون حق می دم نتیجه اعتماد آدم نه تنها روی زندگی خودش که آیندگان هم تاثیری داره!!شما تقصیری نداشتی ...

سلامت باشید ، ممنون از دعای قشنگتون 🙏🩷 تنها امید ب ادامه دادن زندگیم فرشته کوچولومه ک با تمام چالش ها و سختیهای وجود نحیف و ظریفش ،  ک باهاش دارم تمام وجودش عشق و مهربونیه و وقتی آتمه صدام میکنه دلم ب اینده گرم و امید ب زندگیم بخاطر خودش بیشتر میشه🙏🙏🙏 باشه ک این اتفاق ناگوار برای هیچ مادری تکرار نشه. تنها هدفم از بیانش بعد از این ۸ سال همین هست. ک ب کوچکترین نشانگان در بارداری توجه کنیم  و ب یک پزشک اعتماد نکنیم . چون اونها هم میتونن از روی سهل انگاری خطا کنن. و امیدوارم بتونم این قدرت و پیدا کنم یک روز برم ب مطبش و بتونم حرف دلم رو بهش بزنم.

امروز دختر گیلدا عمید که رزیدنت سال دوم زنان بود فوت کرد 

عزیزم عمر هر انسانی دست خداست اگر شما با منظور این پست رو گذاشتید و از نوشته تون اینطور حس میشه که فوت این خانم بخاطر نفرین استارتر بوده باید بهتون بگم که اشتباه میکنید و اراده خدا مقدم بر اراده هر انسانی هست و عمر این عزیز هم تا اینجا بوده. اگر مثل شما بخوایم استدلال کنیم پس استارتر این تاپیک هم حتما به کسی ظلم کرده که بچه اش سندرم شده که مسلما درست نیست

#خوش‍قلب باشیم