2777
2789

از ۱سالو نیم تا ۲سالو ۹ماه فقط،کلمه میگفت، چند تا شعر بلد بود اعداد و می‌شمرد رنگا خلاصه همه کلمه هارو میگفت ولی اصلا جمله نمیگفت، یهو بعد از ۲سالو ۹ماهگی شروع کرد حرف زدن ی چیزایی میگفت من دهنم ۶متر باز میموند. اکثرا الان بچه ها اینجورین، بچه خواهرشوهرمم آلام ۲سال و نیمه حرف نمیزنه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
از ۱سالو نیم تا ۲سالو ۹ماه فقط،کلمه میگفت، چند تا شعر بلد بود اعداد و می‌شمرد رنگا خلاصه همه کلمه ها ...

نمیدونم چی کار کنم نگرانم دیگه۰😔😔😔

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
نمیدونم چی کار کنم نگرانم دیگه۰😔😔😔

از من میشنوی اصلا حرص نخور، من خودم آنقدر نگران بودم شبا خواب نداشتم. من آنقدر بچو دکتر بردم دکتر آخری به من گفت بچت اگه علائم اوتیسم نداره ناشنوا نیست نگران نباش تا قبل از ۳سالگی حرف میزنه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
از من میشنوی اصلا حرص نخور، من خودم آنقدر نگران بودم شبا خواب نداشتم. من آنقدر بچو دکتر بردم دکتر آخ ...

انشاالله خدا از دهنت بشنوه😍

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇