2777
2789
عنوان

پشه ائدس نیشمون زده تب دنگی گرفتیم

32858 بازدید | 82 پست

چند روز پیش رفته بودیم گیلان 

ویلا گرفتیم نزدیک جنگل خیلی پشه داشت

قرصم از داروخونه گرفتیم اما دیگه کار از کار گذشته بود

حالا خیلی علائم بدی داشتیم 

همسرم قوی تر بود زود بهتر شد من نه

سردرد خیلی خیلی شدید که به حالت تهو میوفتادم مسکن خوبش نمیکرد

گردن درد شدید

کمرم که از وسط انگار داشت نصف میشد

دستو پا درد شدید

تب میکنم

همچنان هم درد دارم و مسکن بزور جواب میده

لطفا اگه جایی میرین که پشه داره چند تا قرص ب۱ رو تو ای حل کنید بذارید بالای سرتون تا نیشتون نزنه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دکتر رفتی؟ سروم واینا ؟

نه حقیقتا

چون روز اول که گردن درد و سر درد داشتم فکر نمیکردم از نیش حشره باشه روز دومم نیمه شب دردم جانفرسا شد

امروز هم که روز سوم بود هم پدرم هم همسرم نبود که ببرنم دکتر تا فردا که بیان خونه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ب ۱ با چی حل کنیم؟

با اب 

۴ تا دونه حل کن تو اب بذار بالای سرتون 

بویی داره که پشه ها نمیان سمتتون

ما هم یه مریض داشتیم از دبی اومده بود .یه روزه خوب شد خدا رو شکر

خدارو شکر، همسر منم یه روزه خوب شد 

خدا شفات بده گلم

ممنون قشنگم 

انشاالله🩵

نه حقیقتاچون روز اول که گردن درد و سر درد داشتم فکر نمیکردم از نیش حشره باشه روز دومم نیمه شب دردم ج ...

حتما یه اسنپ بگیر برو دکتر سروم حالت رو بهتر میکنه الهی زودتر خوب شی🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه حقیقتاچون روز اول که گردن درد و سر درد داشتم فکر نمیکردم از نیش حشره باشه روز دومم نیمه شب دردم ج ...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

حالا دکتر به من گفت بعد از یک هفته دوره کمون خودشو نشون میده و اکثرا مردم علائمی ندارن حالا شانس شما برعکس شده

.                                                                  

حقیقتا از محیط بیمارستانی تنهایی میترسم🩵

ممنون عزیزم حتما فردا میرم