2777
2789
عنوان

بچه ها یه خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 30 پست
بیا بچه ها گذاشتن کاربریشو

بنده خدا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور نکردم چون اینجا طبق روال هر چند ماه یه بار میان تاپیک مرگ و میر میزنن یکی هم بود چند سال پیش تاپیک زد شوهرم مرده و دیگه با اون کاربریش دیده نشد الان با کاربری جدیدش فعاله

شکرِ خداوندِ بزرگ 😍💥 

باور نکردم چون اینجا طبق روال هر چند ماه یه بار میان تاپیک مرگ و میر میزنن یکی هم بود چند سال پیش تا ...

نگو اینجوری حتی اگه یه درصد راست باشه واقعا دلش میشکنه! 

فقط خدا میدونه چقدر سخته

خدا صبرش بدهیکی از خبرای بد زندگیم بود جوری که بد بختیاری خودم یادم رفت

چند ماه پیش نگران لباس عروسش بود که تنگش شده  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چند ماه پیش نگران لباس عروسش بود که تنگش شده

تازه حامله شده

هنوز خانوادش بعد عروسش ندیده بوده.. مادرشو میخواسته سوپرایز کنه حتی مادشم نمیدونست حامله ست تمام دنیاش شوهرش بود

تازه حامله شدههنوز خانوادش بعد عروسش ندیده بوده.. مادرشو میخواسته سوپرایز کنه حتی مادشم نمیدونست حام ...

فقط یه سوال ؟؟؟؟از کجا جنسیت بچشو فهمیده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دارم تاپیکاشو میخونم

جنسیت ننوشته فقط خرید کرده

آهان ..........آره راست میگی

جنسیت ننوشته فقط خرید کرده

احتمالا تو راه قشم به خونه تصادف کردن... 

هنوز تو شوکم 

خودم خیلی زندگی پر استرسی دارم الان بخاطر مریضی بابام 

ولی ازون موقع که دیدم بابامو یادم رفته

@iiisadaf اکانتشه🥲

مرسی از همه تون

برای متینم برای بچه‌ام دعا کنید که روح شون در آرامش باشه

نمیتونم جواب همه رو بدم حالم خوب نیست خیلی محبت داریلطفا باری متین فاتحه بفرستین 

میشه خواهش کنم تمام دوستیا ی که محبت کردن جویای احوال شدن رو لایک کنی 

غم  نبینید

احتمالا تو راه قشم به خونه تصادف کردن... هنوز تو شوکم خودم خیلی زندگی پر استرسی دارم الان بخاطر مریض ...

میناب تصادف کردیم از جاده فقط شوتی سوار ها رو یادم میاد و دود

من حالم بخاطر خون ریزم بد شده بود آسیب نیدم ولی شوهرم تموم کرده بود چون از سمت راننده زنده بود بهمون راننده نیسان هم فوت شدن

میشه از همه ی دوستان میخوام برای شادی روح متینم به حق این شب های عزیز فاتحه بفرسیتن

شرمنده اگه‌نتونستم جواب همه رو بدم حال خوبی ندارم

مرسی از همه تونبرای متینم برای بچه‌ام دعا کنید که روح شون در آرامش باشهنمیتونم جواب همه رو بدم حالم ...

سلام امیدوارم حالت بهتر باشه میدونم غم مصیبت خیلی سخته هم همسرت هم بچت از خدا میخوام بهت یه صبر بزرگ بده خیلی بزرگ ، روح جفتشون قرین رحمت ، جایگاه ابدیشون جنت ، امیدوارم در جوار پرودگارشون آروم و قرار بگیرن و سعادتمند باشند به حق همین شب عزیز که دیگه داره هوا روشن میشه همنشین اباعبدلله الحسین باشن 

چشم عزیزم حتما لایک میکنم❤