2777
2789
عنوان

کودک همسری کاربرآقا

2930 بازدید | 157 پست

بچه ها یه سوال

یه تاپیک دیدم دختر ۱۶ پسر ۱۸

همه تیکه انداختن خودمم خواستم تیکه بندازم😀😀😀

اما یه سوال ساده

همه میدونیم درصد زیادی از جامعه  وارد رابطه میشن از ۱۴_۱۵سالگی

از یه طرفم میگیم دختر باید ۲۵ ب بعد ازدواج کنه

پسر بعد ۳۰

خب از ۱۴ تا ۲۵ باید با این و اون باشه؟ عده ای میگید تنها بمونه؟من‌نسل دهه ۷۰ از ۱۶_۱۷شروع کردیم نسل جدید میتونه رل نزنه اصن؟

خواستم بدونم  بهتر نیست دخترا تا سنشون کمه  ازدواج کنن ؟مثلا ۱۸ ساله...

و شرطشون هم این باشه که درس بخونن،دانشگاه برن و مستقل شن؟در کنار همسرشون؟

فاز اینو‌بر ندارید ک بگید مگه هول هست ک‌رل بزنه

من چیزایی رو گفتم ک با چشم میبینم تو جامعه

نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

به خاطر اینکه همه مرد ها همراه نیستن که دختر هم درس بخونه هم کار کنه 

من ده ها مرد دیدم که بعد ازدواج جلوی پیشرفت زن رو گرفت 

به نظر من کسایی که زیاد تو کار جنس مخالف هستن ازدواج کنن بهتره چون نمونش رو دیدم که زیاد اراده ندارن حدود رو نگه دارن 

اما دختر پسر های درس خون و کاری نیاید برای ازدواج عجله کنن

به نظرم هرکسی انتخاب خودش رو داره. اون دختر و پسر دوست داشتن رابطه‌ی سالم و شرعی در سنین جوونی داشته باشن و مثل همسن و سالانشون درگیر رفیق بازی نشن. اگر به انتخاب‌های افراد احترام بذاریم قشنگ‌تر میشه دنیا.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بستگی داره ‌..اگ دختر خودش بخاد ارع 

در غیر این صورت ن

ولی ن اینکه ۱۶ سالگی لااقل ۱۸ سال ببعد 

در کل باید تربیت درست شه ن اینکه از راه بدتر وارد شد

سن پایین هم ازدواج کنن تهش میگن عشق و حال نکردیم خیانت میکنن یا طلاق میگیرن خ دیدیم

شده‌ای‌ قاتل ِدل..حيف ندانی‌ كه ندانی‌....!🌧⚡🌸🪴
خیر دختر ۱۴ ساله نباید وارد رابطه با جنس مخالف بشه. از ۱۸ سالگی به بعد اوکی هست. ازدواج هم بالای ۲۵ ...

ممنون بابت نظرتون

شاید تو شهر شما خوب هستن کلا...

به نظرم بعد ۱۸ خوبه . البته زیاد حرفا رو جدی نگیر یکی خاستگار خوب داره ۱۸ ازدواج میکنه یکی هم تو سن ۳۰ واسش پیش میاد اینجور نیست که مثل نقل و نبات ریخته باشه هر لحظه بخوای اصلا ریخته باشه شاید موردای خوبی نباشن 

اقا هستم . تشکرات فراوان