2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

178 بازدید | 15 پست

برادرم ۳۸ سالشه دو سه باری خون دیده تو دستشویی ممکنه سرطان باشه ؟ یه بار رفته دکتر متخصص داخلی اونم بدون هیچ آزمایشی سر پایی ویزیت کرده فقط قرص عفونت داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم ان شالله که چیزی نیست ،اگه خون رنگش روشن باشه احتمالا به خاطر بواسیر هست ومشکل خاصی نیست ولی اگه خون تیره وسیاه باشه خیلی دلیل میتونه داشته باشه که باید به دکتر خوب مراجعه کنه 

صبوری

شاید عفونت شدید داره معده اش 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
اگ‌زیاد باشه‌ممکنه از معدش باشه..معده درد نداره؟تجربه خودمه

نه معده درد نداره بعضی مواقع میگه حالت تهوع دارم از بوی بعضی غذاها بدش میاد مرغ و گوشت هم میگه خوشم نمیاد نمیخوره

نه معده درد نداره بعضی مواقع میگه حالت تهوع دارم از بوی بعضی غذاها بدش میاد مرغ و گوشت هم میگه خوشم ...

فک نکنم چیز خاصی باشه نگران نباشید چون اطرافم دیدم اینجکر جیزی و بعدش سالم بودن شکر خدا

خودم زخم معده بود ک خونریزی گرده بود

ممکن روده ش زخم باش

یبوست نداره؟

اگر بعد از مدفوع‌باشه خطرناک نیس.ولی اگه داخل مدفوغ باشه و تیره هم باشه مدفوعش‌خطرناکه ی دکتر بره ان ...

چون برادرم هستش بالطبع اینقدر راحت نمیشه حرف زد ولی گفته بود که دو بار خون دیدم به نظرم واضح بوده که دیده