2777
2789
عنوان

بخاطر کنکور اردیبهشت افسردم

66 بازدید | 4 پست

تو دوران سال تحصیلی انقدر خوندم که رفتم خوابگاه همه صبح خواب بودن من ساعت ۴ صبح بیدار میشدم میخوندم تا ۱۲ شب... تو طول روز خابم یه ساعت بوده حتی صبح کنکورم از خوندن دست نکشیدم رفتم سر جلسه کنکور امتحانو دادم برگشتم با خودم فک کردم خیلی امتحانو خوب دادم ولی وقتی که نتایجا اومدن پذیرش نشدم :) کسایی که حتی به چپشونم نبود اونا دعوت به مصاحبه شدن 

من حتی تو آزمون های آزمایشی از همه ترازم بالاتر بوده و نفر اول مدرسه بودم...

و این خیلی منو افسرده و غمگین کرده . فک کن یه سال هیجا نرفتم حتی عروسی داداشم :))) چون کنکور میخوندم ولی نتیجم شد این:)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

عیب نداره عزیزم ان شالله بهترین ها نه فقط توی درس بلکه توی همه مراحل زندگیت برات رقم بخوره . امیدوارم بهترین مسیر ها به روت باز بشه . به گذشته نگاه نکن چون جز ناراحتی چیزی برات نداره فقط به فکر خوب کردن حال دلت باشه میفهمم خیلییییییییییییییی سخته نمیشه  توصیفش کرد  . 💖💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱