2777
2789

دقیقا مثل منی. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم؟

دیگه اینطوریش رو نشنیده بودم!

خب برو یه رابطه سالم و ساده شروع کن با یکی و ببین تنفرت کم میشه یا نه!

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
چی بگم؟دیگه اینطوریش رو نشنیده بودم!خب برو یه رابطه سالم و ساده شروع کن با یکی و ببین تنفرت کم میشه ...

مشکل اینجاست این تنفر اجازه نمیده با کسی بخام ارطبات بگیرم و از طرفی هم دلم میخاد 

مشکل اینجاست این تنفر اجازه نمیده با کسی بخام ارطبات بگیرم و از طرفی هم دلم میخاد

اولا ارتباط نه ارطبات 😇

دوما احتمال میدم سنتون کمه

اینقد هم دنیا رو از نگاه نی نی سایتی ها و دیگران نبینید. از یه مشاور یا روانشناس کمک بگیرید حتما

اینجا جواب به دردبخوری پیدا نمیکنید

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
چطور میشه این دوگانگی و حل کرد!!؟حس تنفر ازون طرف برقرازی ارتباط

سوال منم همینه 

وقتی وارد رابطه ساده با یک مرد میشم نمیتونم تحمل کنم و سریع قطع ارطبات میکنم و تا چند ماه درگیرش نیستم دوباره دلم میخاد و این داره حرس منو در میاره

سوال منم همینه وقتی وارد رابطه ساده با یک مرد میشم نمیتونم تحمل کنم و سریع قطع ارطبات میکنم و تا چند ...

چرا نمیتونی تحملش کنی؟

اون کاری می‌کنه که تحمل نکنی یا خودت از لحاظ روحی روانی غیر قابل تحمل میبینی اونو

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چرا نمیتونی تحملش کنی؟اون کاری می‌کنه که تحمل نکنی یا خودت از لحاظ روحی روانی غیر قابل تحمل میبینی ا ...

اگر تعادل برقرار بشه خوبه طرف اولش میگه اوکی رابطه سالم بعدش از حدش میگذره و اعصاب منو بهم میریزه و تا چند وقت حالم از هرچی مذکره بهم میخوره بیشتر بخاطر این موضوعه وقتی فکر میکنم 

اگر تعادل برقرار بشه خوبه طرف اولش میگه اوکی رابطه سالم بعدش از حدش میگذره و اعصاب منو بهم میریزه و ...

اوکی ،پس اتفاقی میوفته که این نامتعادلی پیش میاد ،بنظر من ب خودت بستگی داره که از حد میگذره

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن